Cătălin Botezatu a scos la iveală detalii intime din relația cu Bianca Drăgușanu. Designerul, declarații neașteptate: „A zis că ea tot cu mine rămâne”

Publicat: 26/06/2020 | 10:59

În urmă cu câțiva ani, între Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu exista o dragoste pătimașă despre care designerul nu a oferit, de-a lungul timpului, prea multe detalii. Însă situația a luat o turnură neașteptată de curând, atunci câd Bote a decis să scoată la suprafață anumite detalii intime din relația cu blondina.

Deși s-au despărțit cu mare scandal, Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au, în prezent, o relație de prietenie, bazată pe foarte mult respect. Cu toate că nu a vorbit prea mult în spațiul public despre relația cu blondina, Bote a dat acum cărțile pe față și a pus în lumină detalii interesante din perioada în care el și Bianca Drăgușanu formau un cuplu.

NU RATA – DUPĂ CE S-A SPUS CĂ ÎI PLAC ȘI BĂRBAȚII, CĂTĂLIN BOTEZATU RECUNOAȘTE SINCER: „AM FĂCUT TOT FELUL DE PROSTII DIN PUNCT DE VEDERE SEXUAL!”

„În ultimii 10-15 n-am generat scandaluri deloc, de la Bianca Drăgușanu încoace pe care o iubesc și o salut și o ador. A zis ea că tot cu mine rămâne! Glumesc!”, a declarat Cătălin Botezatu la o emisiune tv, despre Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu a vorbit despre relația cu Bianca Drăgușanu

În stilul său caracteristic, Cătălin Botezatu a vorbit deschis despre relația cu Bianca Drăgușanu, pe care a numit-o, simplu, nebunie.

„Relația cu Bianca e o nebunie. Te face să te simți viu”, a mai spus Bote, despre relația dintre ei. Mai mult, designerul a punctat că majoritatea scandalurilor și certurilor dintre ei porneau, desigur, de la Bianca, cea care era extrem de înflăcărată, la momentul respectiv.

CITEȘTE ȘI – CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A LUI CĂTĂLIN BOTEZATU, DUPĂ CE A FOST OPERAT DE CANCER: „TRĂIESC O VIAȚĂ…”

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în brațe de multe ori după diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o față inteligență și ambițioasă” a mai punctat Bote.