Cătălin Botezatu a rupt tăcerea: „Dacă mă îndrăgostesc de un bărbat care este problema?”

Publicat: 26/04/2021 | 21:02

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri inedite în podcastul lui Cătălin Măruță de curând. Designerul de modă a mărturisit că este un bărbat liber să se îndrăgostească de o femeie sau de un bărbat. Mai mult, Botezatu spune că la ora actuală se simte un om nefericit.

Celebrul designer i-a mărturisit lui Măruță că acum nu se simte fericit cu adevărat.

„Știi ce înseamnă fericirea pentru mine? Atunci când ajungi acasă și cineva, necondiționat, să te întrebe ce-ai facut astăzi, chiar dacă ești milionar, chiar dacă ești sărac.”, a spus Cătălin.

Cătălin Botezatu a vorbit cu sinceritate și asumare despre orientarea lui sexuală, spunând că preferă bisexualitatea.

„Sunt onorat să fiu plăcut, iubit și de bărbați și de femei, care e problema? Nu există bărbat care să nu se fi gândit, așa, ipotetic în mintea lui, o secundă, cum e dacă ar face-o cu un bărbat. Îți garantez că 90% s-au gândit.”, a mărturisit Bote.

Cătălin spune că se poate îndrăgosti oricând de un bărbat.

„Da, recunosc, am fost la show-uri, gangbang-uri, în care se putea întâmpla orice, dar la care a fost acea limită pentru mine, pe care n-am depășit-o. Există o limită pe care o depășesc sau nu. Dacă sar puțin pârleazul, so what? Am fost acolo la limită tot timpul. Dacă va fi ceva, dacă mă îndrăgostesc de un bărbat, ființa e aceeași, spun da domnule! Care este problema?

Sunt foarte mulți bărbați în românia cupluri fericite, care de fapt trăiesc altă viață.

Femeile sunt înnebunite să cunoască un bărbat cu dublă sexualitate”, a mai spus Botezatu.

NU RATA: Cătălin Botezatu s-a infectat cu COVID-19 după ce a fost diagnosticat cu cancer la plămâni. Drama prin care a trecut designerul