Câtă suferință! A rămas traumatizat pe viață. Mărturisiri despre destinul crunt al lui Andrei Ciobanu, concurentul de la Survivor România care a primit un cap în gură de la Ana Pal

Publicat: 19/02/2020 | 10:09

Andrei Ciobanu, unul dintre concurenții aflați în competiția “Survivor România”, a suferit enorm în urma unei experiențe traumatizante, care a lăsat cicatrici adânci în sufletul său. El a făcut mărturisiri sfâșietoare despre destinul său crunt. Aflat în emisiunea-fenomen de la Kanal D, tânărul a primit un cap în gură din partea luptătoarei de MMA Ana Pal, după ce aceasta și-a pierdut cumpătul.

Citește și: Drama neștiută a sportivei Ana Pal: “A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”. Ea a fost descalificată de la Survivor România după ce l-a bătut pe unul dintre rivalii săi

Andrei Ciobanu, marcat de o traumă fără margini

Andrei Ciobanu s-a născut într-o familie modestă și a primit dragoste atât din partea părinților, dar și din partea bunicilor. În cadrul unui interviu emoționant, oferit înainte să plece în Republica Dominicană, el a vorbit atât despre episoadele frumoase care i-au marcat copilăria, dar și despre trauma suferită în urmă cu șase ani. În 2014, concurentul de la “Survivor România” și-a pierdut mama, care a fost răpusă de temutul cancer.

“Duminica ne adunam toți la bunicii mei materni. Era o tradiție, suntem o familie credincioasă, unchiul meu este preot și, în fiecare duminică, obișnuiam să mergem la biserică și apoi la masă. Era plină casa, erau momente unice, a povestit Andrei Ciobanu înainte să se dea startul filmărilor pentru “Survivor România”.

În timpul declarațiilor, Andrei Ciobanu a dezvăluit că mama lui a fost cea care i-a transmis sensibilitatea și iubirea pentru artă, dar mai ales pentru muzică. El mai are o soră mai mare și s-au ajutat enorm unul pe celălalt atunci când cea care le-a dat viață a părăsit această lume.

“Mama a murit când aveam 23 de ani. A fost cel mai greu moment din viața mea. Acum, de fiecare dată când mi se întâmplă ceva, sau am o greutate în viață, îmi amintesc de mama și totul pare mai ușor de rezolvat. Avea 50 de ani și s-a luptat cu o boală necruțătoare, cancerul. Era foarte sensibilă, nu a vrut să lupte și m-am obișnuit greu cu ideea pierderii. (…). Era o gospodină desăvârșită, făcea niște prăjituri extraordinare, mi-a pregătit mereu pachețel la școală. A avut foarte multă grijă de noi și mi-aș fi dorit să se bucure și copiii mei de prezența ei. Este dureros să știu că nu-și vor cunoaște bunica, nu le va face prăjituri, nu îi va răsfața, a mărturisit Andrei Ciobanu cu multă emoție în glas, relatează revista Unica.

Citește și: Diana Belbiță a criticat-o dur pe Ana Pal după ieșirea violentă de la Survivor România. Internauții au sărit în apărarea concurentei de la Kanal D

Andrei Ciobanu s-a remarcat în cadrul emisiunii “Survivor România” ca unul dintre cei mai puternici concurenți din echipa “Războinicilor” și s-a dovedit un adversar de temut; el a reușit să aducă puncte valoroase în tabăra lui. În vârstă de 29 de ani, concurentul este foarte hotărât să se impună că unul dintre liderii echipei albastre, fiind determinat să demonstreze că este Supraviețuitorul show-ului de la Kanal D. În cadrul ediției trecute, el a fost lovit cu bestialitate în plină figură de Ana Maria Pal, aflată în echipa “Faimoșilor” a emisiunii-fenomen.

Andrei Ciobanu, profesor de canto în Bacău

Andrei Ciobanu este profesor de canto la Colegiul Național de Arte “George Apostu” din Bacău. El merge la sală de 13 ani și a practicat tenis de câmp timp de doi ani; în plus, joacă fotbal săptămânal.

“Particip la ca sa traiesc cea mai tare experienta din viata mea! Vreau sa ma cunosc in situatii limita, vreau sa ma autodepasesc, vreau sa invat si sa fiu din ce in ce mai bun. Sunt ambitios, puternic, plin de incredere, pregatit sa depasesc orice obstacol. Stiu sa pierd, desi nu-mi place. Vreau sa demonstrez oamenilor si copiilor ca se poate, ca visele devin realitate!”, a declarat Andrei Ciobanu înainte să plece în Republica Dominicană, unde au loc filmările pentru “Survivor România”.