Cât încasează Ștefan Bănică, la un concert obișnuit. Se numără printre cei mai scumpi artiști de la noi

Publicat: 14/12/2020 | 19:38

De-a lungul timpului au existat numeroase informații cu privire la salariul pe care l-a avut Ștefan Bănică, dar și cu privire la sumele colosale pe care le încasează artistul, la un concert obișnuit sau la cel special, de Crăciun.

Cu siguranță fanii lui Ștefan Bănică s-au întrebat, măcar o dată, ce sume încasează acesta în cadrul unui concert obișnuit, dar și în cadrul concertului pe care anual îl susținea, de Crăciun.

Ștefan Bănică Jr. se numără printre cei bine plătiți interpreți din țara noastră! Potrivit acasatv.perfecte.mdm, la un concert obișnuit ia jur de 10.000 de euro. Cât despre biletele de la concertele de Crăciun, acestea se vând mai ceva ca pâinea caldă: 50 de spectacole 12 ani. Doar în 2014, Ștefan Bănică Junior ar fi făcut din concertele de Crăciun 1.218.000 lei. În plus, artistul obișnuia încaseze 30.000 de euro pentru fiecare ediție show-ului “Dansez pentru tine”.

Alți artiști care încasează sume colosale în cadrul concertelor

Andreea Mantea lucrează de în trustul Kanal D de aproape 10 ani, iar salariul ei nu este deloc unul mic. Potrivit revistei “VIVA!”, Andreea Mantea ar încasa 8.000 de euro în fiecare lună – 37.760 lei – o sumă la care unii dintre români nici nu îndrăznesc să viseze. Cu banii pe care îi câștigă, vedeta are grijă fiului ei, David, să nu îi lipsească nimic.

Dacă vorbim despre Antonia, aceasta obține, la rândul ei, venituri importante. În anul 2013, spre exemplu, Antonia a câștigat 500.000 de euro din contracte de publicitate. Atunci când a fost jurat în emisiunea Kid Sing, Antonia a încasat în jur de 25.000 de euro.