Cât încasează, de fapt, Alex Dima de la Pro TV. Puțini știu că prezentatorul nu are studii de jurnalism!

Publicat: 28/03/2020 | 20:48

Alex Dima a reușit să fie unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune. Acesta a obținut mereu o audiență uriașă cu emisiunea „România, te iubesc”, dar puțini sunt cei care știu cât încasează prezentatorul, dar mai ales faptul că nu are studii de jurnalism. 

Alex Dima are numeroși fani și nu este de mirare, căci a devenit, în timp, unul dintre cei mai buni și admirați oameni de televiziune de la noi. Cu toate acestea, întrebarea de pe buzele tuturor rămâne aceeași: oare cât încasează prezentatorul, pe lună, de la Pro TV?

Ei bine, potrivit informațiilor oferite de life.ro, Alex Dima ar încasa, lunar, suma de 5.000 de euro. Sau, cel puțin, așa s-a speculat, de-a lungul timpului.

Tot pentru curioși…Alex Dima nu are studii de jurnalism, ci a absolvit Seminarul Teologic din Buzău, dar și-a dat seama că drumul lui este cel către televiziune.

„Meseria asta o furi: de la colegii de pe teren, de la colegii cu experiență, de la alte televiziuni de afară. De aici nu prea mai ai de unde să furi decât foarte rar. Te uiți ce fac alții și faci și tu.

Mi-a fost teamă să nu greșesc. Preoția e foc. Înțelegi? Cu ea nu te joci. Și nu este un job, este o misiune. Trebuie să ai credință să muți munții din loc. Poate că am dat dovadă de lașitate că nu m-am aruncat să iau focul ăsta în brațe, dar nu regret.

Pentru că, până la urmă Dumnezeu așează lucrurile, iar pe mine m-a așezat aici. Și așa mă simt cel mai bine. Am renunțat la preoție și m-am dus un an în învățământ.

De curând mi-am revăzut colegii de atunci. Nu ne văzusem de 19 ani. Am predat religie, un an de zile, la o școală de aici, din București. A trebuit să plec din învățământ pentru că primeam 70 de dolari pe lună. Și am zis stop! Mă ocup de altceva. Ce? Ia ziarul de la A la Z și caută job-uri. Am căutat, am făcut diverse lucruri și am ajuns într-o zi la un anunț de lansare a unei noi televiziune. Realitatea TV”, a povestit Alex Dima pentru sursa citată.