Cât încasează Antonia pentru prezența la un eveniment. Nu te-ai fi așteptat la asta

Publicat: 16/12/2019 | 18:34

Atunci când este adus în discuție subiectul ”banii primiți de vedete pentru a participa la diferite evenimente”,  întrebările sunt firești. În funcție de notorietate, artiștii și artistele cer sume impresionante pentru prestațiile lor artistice, iar organizatorii se conformează. O vedetă atrage publicul ca un magnet și este cheia succesului financiar, motiv pentru care și pretențiile acestora sunt pe măsură.

Antonia este un ”nume greu” al showbizului, fiind nu numai o frumusețe incontestabilă, ci și o artistă care asigură o atmosferă electrizantă de fiecare dată când urcă pe scenă. Firește, fanii s-au întrebat de multe ori ce sumă încasează Antonia atunci când participă la un eveniment, iar informațiile apărute în mediul online transmit că suma respectivă nu este de neglijat. Antonia ar încasa 3.500 de euro pentru un concert, justificându-și, astfel, ”puterea de convingere”.

Artista recunoaște că are foarte multe responsabilități, dar și o agendă plină de evenimente, care de multe ori o copleșeșc, însă ulterior își dă seama că astea o fac de fapt fericită. „Să știi că devine obositor, uneori sau de mai multe ori. Depinde, dar merită totul! Mă simt împlinită și sunt foarte fericită cu tot ceea ce am”, a declarat Antonia.

Antonia, în… exercițiul funcțiunii

Antonia: ”Așa mă dezamăgește lumea…”

De-a lungul timpului, Antonia s-a confruntat cu foarte multe reproșuri, fiind acuzată că l-ar fi părăsit pe tatăl fetiței pentru o relație cu Alex Velea. Vedeta nu a trecut cu vederea o astfel de ipoteză deranjantă, iar răspunsul ei – dat la Antena Stars – a fost unul tranșant. A mărturisit că se simte dezamăgite, fiindcă oamenii fac tot felul de presupuneri legate de viața ei personală.

„Aşa mă dezamăgeşte lumea, cum cred ei că ştiu absolut tot ce se întâmplă în viaţa mea. Mi se pare atât de ridicol. Nu ai cum.. deci nu ai cum cu ei. Hai să vă spun ceva. Dacă eu mi-am refăcut viaţa alături de un alt om şi am făcut alţi copii, nu înseamnă, nu există. Să-mi uit fetiţa. Mi se pare răutate pură, efectiv răutate pură să spui aşa ceva. Nu există asta ceva. Mi se pare foarte penibil, deci eu mă blochez când văd câtă prostie există. I-am dat viaţa fetiţei mele. Face parte din mine, înţelegeţi?  Situaţia prin care trec nu este una uşoară. Voi habar nu aveţi detaliile. Despre situaţia asta, nimic nu ştiţi”, a declarat Antonia la Antena Stars.