Cât i-a costat, de fapt, divorțul pe Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Suma incredibilă pe care au lăsat-o la notar

Publicat: 22/03/2020 | 15:46

Se pare că despărțirile și împăcările dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns la final. În urmă cu două săptămâni controversatul cuplu s-a prezentat în fața notarului pentru a rupe căsnicia ce îi leagă.

Cei doi au avut o relație tumultoasă, însă picătura care a umplut paharul a fost cearta chiar de ziua Biancăi, când a împlinit 38 de ani. Vedeta și-a serbat ziua alături de apropiații ei, în timp ce Alex Bodi a petrecut alături de fata unui milionar din Ardeal. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU ÎI MAI DĂ O ȘANSĂ LUI ALEX BODI? AFACERISTUL A SUNAT-O PE VEDETĂ: ”MI-AȘ DORI SĂ NE ÎMPĂCĂM”)

După acest episod, Alex Bodi a fost cel care a făcut primul pas, acesta a inițiat procedura de divorț. Bărbatul i-a trimis o notificare, Biancăi pentru a se prezenta în fața notarului, iar cei doi au stabilit de comun acord să divorțeze.

Cât costă un divorț la notar?

Pentru ca divorțul în fața notarului să se finalizeze este nevoie de o perioadă de 30 de zile. În momentul în care soții se prezintă în fața notarului public cu documentele necesare și acesta înregistrează cererea se acordă un termen de minim 30 de zile. La expirarea celor 30 de zile, la dată fixată de către notar soții se prezintă împreună în biroul notarial, unde se eliberează certificatul de divorț.

În Capitală, pentru toată această procedură soții trebuie să scoată din buzunar aproximativ 700 de lei. (VEZI ȘI: IMAGINI HALUCINANTE! ALEX BODI A PUBLICAT ÎNREGISTRĂRI FĂCUTE DUPĂ CE BIANCA DRĂGUŞANU A LUAT MAI MULTE PASTILE CU ALCOOL. A FOST GĂSITĂ PE JOS, LÂNGĂ PAT)

Divorț cu scandal

Deși decizia de a divorța a fost luată de comun acord, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au făcut spectacol la notar. Cei doi au mers la un birou notarial pentru a pune capăt căsniciei lor. Deși apele păreau să fie liniștit, se pare că acolo a izbucnit un scandal monstru.

La un moment dat, Bianca Drăgușanu a ieșit la fereastra notariatului și a strigat cât a putut, în stradă: „Sunați la 112! Sunați la 112!”, iar la câteva momente pe fereastră a fost aruncat un telefon. Vedeta la acuzat pe Alex Bodi că i-a luat telefonul și l-a spart.