Cât de sexy este bustul Antoniei, după ce artista s-a operat a doua oară! Alex Velea, cucerit de decolteul iubitei sale

Publicat: 14/03/2020 | 22:50

Antonia este într-o formă de zile mari! De când s-a operat a doua oară la sâni, artista este numai zâmbet, dar nu doar ea, căci și Alex Velea este foarte mulțumit de rezultatul intervenției, așa că îl credem pe cuvânt atunci când nu poate să-și ia ochii de la sânii iubitei sale. 

Pentru că toată lumea stă acasă în contextul epidemiei de coronavirus, Antonia și Alex Velea fac și ei întocmai. Cei doi se distrează de minune alături de copiii lor, dar nu uită nici să fie drăgăstoși unul cu altul.

Antonia a publicat pe Instagramul său un instastory în care Alex Velea stă pe canapea și o soarbe din priviri, dar ochii îi sunt…distrași de bustul generos al iubitei sale. Ei, Velea, te înțelegem perfect! La un moment dat, cei doi se sărută cu patos, spre bucuria urmăritorilor care îi apreciază atât pe scenă, cât și în viața reală.

Îmbrăcată într-un hanorac roz, extrem de decoltat, Antonia le-a arătat tuturor cât de bine arată bustul ei, după cea de-a doua intervenție chirurgicală!

Alex Velea a cerut-o de soție pe Antonia la Asia Express

În urma competiției grele de la Asia Express, Alex Velea și-a dat seama că familia este tot ce contează și a făcut o mărturisire de-a dreptul savuroasă! Artistul a cerut-o de soție, în mod indirect, pe Antonia, numind-o pe iubita lui „nevastă” și „soție”.

„Bă, noi ne-am gândit…ne pare bine, față de familie, față de copii. Avem o ușoară tristețe. E aceeași situație. Nu știu cât de mult am mai fi putut să concurăm, mai ales să sănătatea este primordială, s-a schimbat un pic situația, ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem show. A fost o experiență mișto. Unele misiuni ne-au depășit, cu autostopul am avut ghinion să zic așa…

Mi-a fost dor de casă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, de-abia aștept să o văd! O pup și o iubesc, abia aștept să ajung acasă, la băiețeii noștri. Mie mi-a lipsit foarte mult familia. Pe mine m-a chinuit dorul de casă, de nevastă…” a spus Alex Velea, imediat după eliminarea din concurs.