Cât de mult s-a schimbat Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 de la Românii au Talent! Și-a îndeplinit un vis îndrăzneț

Publicat: 20/12/2019 | 12:04

Laura Bretan a câștigat la 13 ani premiul cel mare de la “Românii au talent” și talentul ei i-a cucerit nu doar pe români, ci și pe americani! La scurt timp după ce a obținut trofeul emisiunii de la Pro TV, soprana adolescentă s-a înscris la “America’s Got Talent”, unde a ajuns până în etapa finală. De atunci, ea a colindat lumea în lung și-n lat… și, la mai bine de trei ani de când a scris istorie pe scena emisiunii de talente, artista s-a schimbat foarte mult. În plus, de curând, și-a îndeplinit un vis  la care unii dintre cântăreții de la noi nu îndrăznesc să se gândească.

Citește și: Laura Bretan, alături de Michael Bolton în România! Starul american a cerut-o pe scenă, în show-ul lui

Cât de mult s-a schimbat Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 de la Românii au Talent

În prezent, Laura Bretan are de 17 ani și își urmează marea ei dragoste: muzica! Stabilită în statul american Illinois, ea a venit în România de câteva săptămâni, pentru că are de onorat mai multe concerte. Printre acesta se numără primul ei spectacol ca protagonistă la Sala Palatului, care a avut loc săptămâna trecută. În cadrul evenimentului important, soprana adolescentă de renume internaţional a avut alături doi tineri extrem de talentați. Este vorba despre Olivier Kaye, câștigător al locului 1 la Cerbul de Aur 2018 și la Festivalul pop George Grigoriu, iar cel de-al doilea: Eden Loren, care deține locul al doilea la ediția de anul trecut a prestigiosului San Remo Giovani. Ambii au susținut micro-recitaluri proprii și au cântat în duet cu Laura Bretan.

Tot zilele trecute, câștigătoarea de la “Românii au talent” 2016 a susținut un muzical și scena de la Târgul de Crăciun din București,  unde le-a încălzit inimile tuturor cu vocea ei de aur. Ea a acceptat invitația mai multor prezentatori TV și, recent, a apărut în emisiunea Lianei Stanciu și mulți dintre telespectatori au fost surprinși să vadă cât de mult s-a schimbat adolescenta. Talentata soprană este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează poze de peste tot unde merge. În galeria foto o puteți admira pe Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 al show-ului cu talente de la Pro TV.