Cât de mult s-a lărgit plaja de la Mamaia! Imaginile spun totul: abia se vede marea

Publicat: 23/04/2021 | 17:04

Plaja de la Mamaia nu mai este una micuță, dar cochetă, când doar câteva secunde îți trebuiau pentru a-ți uda picioarele în mare. Acum, în urma lucrărilor făcute în ultimii ani, plaja este imensă.

Anunțul că plaja este gata a fost făcut vineri de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral (ABADL). Lucrările de înnisipare continuă în zona Năvodari, potrivit ABADL, în timp ce în stațiunea Mamaia au fost deja finalizate. Astfel, începând cu acest sezon estival, Mamaia va avea o suprafață de plajă nouă de peste 50 de hectare. (CITEȘTE ȘI: CÂȚI LEI COSTĂ O NOAPTE ÎNTR-UN HOTEL DIN MAMAIA PE 1 MAI. PANDEMIA A DAT PREȚURILE PESTE CAP)

Cât de mult s-a lărgit plaja de la Mamaia! Imaginile spun totul: abia se vede marea

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea-Litoral avea să facă anunțul pe Facebook: „Stațiunea Mamaia va avea din acest sezon estival o suprafață de plajă nouă de peste 50 ha. Lucrările de înnisipare continuă în zona Năvodari, în timp ce în stațiunea Mamaia au fost deja finalizate. Antreprenorul lucrează 24 de ore din 24, de luni până duminică, pentru ca sezonul estival să se desfășoare începând din acest an în cele mai bune condiții pentru turiști. Aceștia vor beneficia de plaje extrem de generoase în stațiunea Mamaia. Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral  îi asigură pe turiști și localnici că se lucrează fără întrerupere pentru ca ei să descopere în această vară o plajă de dimensiuni spectaculoase.” (NU RATA: CUM ȘI-A CÂȘTIGAT UN BUCUREȘTEAN BANII PE UN SEJUR RATAT, DE LA UN HOTEL DIN MAMAIA)

Proiectul, cofinanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare, are o valoare de 3,8 miliarde de lei.