Cât de mult l-a afectat divorțul pe Cornel de la Vunk?! L-am filmat singur pe drum, îngândurat, cu o cafea în mână

Publicat: 17/10/2020 | 23:46

Divorțul pare să-l fi afectat destul de mult pe Cornel Ilie. CANCAN.RO l-a întâlnit pe solistul de la trupa Vunk în zona Dorobanți, din Capitală, în timp ce se plimba pe stradă, singur și îngândurat, „acompaniat” doar de o cafea caldă și de muzica din căști.

Ceea ce se presupunea a fi un nou început, plin de provocări pozitive, se dovedește, de fapt, o perioadă destul de grea pentru Cornel Ilie, care pare că abia acum resimte efectul despărțirii de Eliza Suditu. Artistul și-a anunțat divorțul de mama copiilor lui la începutul lunii septembrie și, deși au trecut aproape două luni de atunci, pare că încă duce o luptă înăuntrul lui.

Singur pe drum, după divorțul de Eliza

CANCAN.RO l-a întâlnit pe Cornel Ilie în zona Dorobanți, în apropierea locuinței lui, vineri după-amiază, în jurul orei 15. Artistul s-a plimbat minute în șir pe stradă, îngândurat și cu capul aplecat.

Proaspătul burlac s-a îmbrăcat cu cele mai comode haine din garderobă, și-a luat o cafea la purtător, să se învioreze probabil, căștile în urechi, conectate, desigur, la muzică pe telefon și a început să se plimbe, aparent, fără o destinație anume. (CITEȘTE ȘI: De ce a divorțat Cornel Ilie de soția lui. Eliza și-a anulat nunta cu un alt bărbat pentru a fi cu artistul)

Cornel Ilie, tristețe apăsătoare după divorțul de Eliza Suditu

Imaginile atrag atenția, fără doar și poate, pentru că, pe tot parcursul drumeției lui, Cornel nu a schițat niciun zâmbet. Ba, mai mult, el părea trist și chiar îngrijorat.

După aproximativ 10 minute de plimbare, artistul a „dispărut” printre blocuri, revenind, probabil, în locuința lui din zona Dorobanți. (CITEȘTE ȘI: Lidia Buble, dezvăluirile momentului. Ce spune artista despre vizita acasă la Cornel Ilie: „Ne-am desfășurat în toată splendoarea”)

Cornel Ilie, trist și abătut, la plimbare în Dorobanți

Au pus punct mariajului după cinci ani

Într-un mod absolut amical, Cornel Ilie și Eliza Suditu au decis să pună punct relației de șapte ani. Artistul a anunțat public divorțul, printr-un mesaj postat pe contul de Facebook, la începutul lui septembrie.

„De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Eliza și Cornel Ilie au împreună doi copii, o fată și un băiat

Eliza și-a părăsit logodnicul pentru Cornel Ilie

Într-un interviu, în urmă cu câțiva ani, Cornel Ilie a povestit cum a cunoscut-o pe Eliza, în 2013. Cornel Ilie și Eliza Suditu s-au îndrăgostit la prima vedere, pe stradă.

„Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire”, a spus artistul.

(CITEȘTE ȘI: Lidia Buble, primele declarații despre presupusa ei relație cu Cornel Ilie: ”Practic, știm totul unul despre celălalt”)

Pe atunci, Eliza era logodită cu un alt bărbat, un prosper om de afaceri din Bucuresti, și se pregătea de nuntă. Într-un final însă, aceasta a ales sa rămână cu artistul de la Vunk și și-a părăsit logodnicul pentru a fi cu celebrul cântăreț.

Mai apoi, în 2015, la doar doi ani după ce s-au cunoscut, Cornel și Eliza s-au căsătorit religios și au reușit să-și clădească o familie frumoasă, având doi copii, pe Zara și pe Cezar.

Cornel Ilie și Eliza Suditu au divorțat după cinci ani de căsnicie

Cornel Ilie, idilă cu Lidia Buble?

Imediat după ce Cornel Ilie și-a anunțat divorțul public, o imagine postată de Lidia Buble, în brațele artistului de la Vunk, a stârnit rapid controverse în online. Dat fiind faptul că cei doi cântăreți au lansat o piesă împreună și au filmat un videoclip în care se comportă ca doi îndrăgostiți, fanii lor au început să suspecteze că s-ar fi înfiripat o relație între ei.

(VEZI ȘI:Lidia Buble are probleme cu părinții din cauza presupusei relații cu Cornel Ilie: „Să nu te împingă păcatul să faci așa ceva”)

“Băi, sunteți cam apropiați. Nu că v-ar sta rău, sunteți chiar mișto împreună!”, “Cred că de asta a divorțat la început de septembrie”, “Plânge Răzvan dacă aude :))”, “Sunt sigură că videoclipul va fi superb, ca și melodia, Lidia! ”, “Felicitări, Lidia, să-ți dea bunul Dumnezeu multă sănătate și fericire”, sunt câteva dintre comentariile strânse de postarea de mai jos a artistei.

Cornel și Lidia Buble s-au afișat extrem de apropiați în videoclipul piesei lansate recent

Lidia Buble a mers acasă la Cornel Ilie

„Eu m-am dus la el acasă. Mi-a pregătit frumos o cameră, unde eu și echipa mea ne-am desfășurat în toată splendoarea”, a spus Lidia Buble, la Teo Show. Cu toate că artista s-a referit strict la filmările pe care cei doi le-au avut, pentru videoclipul melodiei pe care au lansat-o împreună, fanii sunt de părere că relația dintre ei a depășit de mult barierele profesionale, mai ales ținând cont de faptul că sunt extrem de apropiați. (CITEȘTE ȘI: Răzvan Simion a părăsit platoul de la Neatza când Lidia Buble și Cornel Ilie au venit pentru premiera clipului la care au colaborat)

Cornel Ilie și Lidia Buble își împart „glumițe” pe rețelele de socializare

„Ne-au fost depășite așteptările cu impactul clipului. Înseamnă că am făcut o treabă extraordinară dacă toată lumea ne întreabă. Am ajuns și eu să primesc mesaje de la băieți, care mă întreabă despre Lidia, dacă suntem împreună! O știți pe aia… le dau cu seen?”, a declarat acesta, la Teo Show.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...