Cât de mari au crescut copiii lui Andi Moisescu și ai Oliviei Steer

Publicat: 11/01/2020 | 12:49

Andi Moisecu şi Olivia Steer sunt căsătoriți de 15 ani, au împreună doi băieți și formează unul dintre cuplurile cele mai discrete din peisajul monden. (CITEȘTE ȘI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BEBINO DUPĂ CE A FOST ”TRANȘAT” DE NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON! CARE A FOST DE FAPT MIZA MĂCELULUI)

Prezentatorul de la Pro Tv a fost mereu extrem de discret în ceea ce privește viața lui de familie. Nu a vrut să comenteze prea mult acest subiect, iar copiii lui au apărut foarte rar în mediul public. (VEZI ȘI: ANDI MOISESCU A RUPT TĂCEREA DESPRE ROMÂNII AU TALENT! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU EMISIUNEA DE LA PRO TV)

Ce doi băieți ai cuplului au crescut mari și sunt de nerecunoscut. David este băiețelul cel mare și are 13 ani, iar Luca a împlinite pe 27 septembrie, 11 ani. Frații se înțeleg de minune, iar toți patru formează o familie fericită.

Recent, Andi Moisescu, soția lui și cei doi copii au mers într-o vacanță la munte, unde s-au distrat pe cinste și au facut multe poze. Unele dintre ele le-au postat și pe rețelele de socializare, iar fanii au putut să vadă cât de mult s-au schimbat cei mici.