Cât de înaltă este, de fapt, celebra vloggeriță Mimi. Inna și Irina Rimes se uită la ea de sus…

Publicat: 06/03/2020 | 23:54

Este una dintre cele mai apreciate vloggerițe de la noi și adună milioane de vizualizări la contentul publicat pe contul său de Youtube. Și nici atunci când vine vorba de urmăritori pe Instagram nu se poate plânge! E vorba despre Mimi, cea care rupe rețelele de socializare în două și nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba de cele mai mari nebunii! Are un milion de fani pe Instagram, dar nimeni nu îi știa “secretul”. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă dezvăluie cât de înaltă este de fapt celebra vloggeriță.

Cineva spunea, la un moment dat, că esențele tari se țin în sticluțe mici, iar vorba a venit, cu siguranță, din partea unui om scund. Fie că este realitate sau mit, e cert că mulți oameni mizează pe acest aspect pentru a-și „masca” unele complexe, printre care se poate număra și cel legat de înălțime.

Mimi, la înălțime!

Despre Mimi știm cu toții că este o vloggeriță de succes și la cei 20 de ani ai săi își permite orice plăcere! De ce? Pentru că talentul, în combinație cu rețelele de socializare sunt elementele care îi aduc peste 10.000 de euro pe lună.

Situația este cu atât mai interesantă cu cât Mimi, pe numele ei real Mihaela Pantea, s-a apucat de Youtube în urmă cu doar trei ani, dar se pare că timpul i-a fost suficient pentru a deveni una dintre cele mai apreciate vloggerițe de la noi. (NU RATA: EA ESTE VLOGGERIȚA DIN ROMÂNIA CARE CÂȘTIGĂ 10.000 DE EURO LUNAR!)

Cum a devenit Mimi celebră și când s-a apucat de Youtube

Mimi este unul dintre oamenii care au reușit în online. Cu aproape 1 milion de abonați pe Youtube și cu Instagramul aproape de 1 milion de urmăritori, Mimi are cu ce să se laude. Totul a început acum 3 ani, atunci când Mimi se afla la studii, în Marea Britanie. Pentru că se plictisea singură, s-a apucat de Youtube și nu s-a gândit nicio secundă că poate să facă bani frumoși din acest domeniu. „M-am apucat de YouTube din pasiune și în continuare fac asta cu dedicare și muncesc în fiecare zi să găsesc idei noi, să fac scenarii noi pentru schetch-urile pe care le filmez. Lucrez cu o echipă profesionistă, care mă ajută să mă dezvolt și îmi place să le vorbesc celor care mă urmăresc despre subiectele reale, pe care le-am trăit, sau să îi distrez”, spune Mimi, care a fost și nominalizată la Elle New Media Awards, categoria vloggerul anului.

Mimi, unul dintre cei mai apreciați vloggeri de la noi

Talentata vloggeriță chiar ilustrează expresia „esențele tari se țin în sticluțe mici”, așa cum vă spuneam mai sus, pentru că… ghiciți ce? Mimi măsoară numai 1,42 m, fiind una dintre vedetele minione de la noi.

Prietena de suflet a lui Selly, în clasamentul celor mai scunde vedete

Mimi face parte din topul celor mai puțin înalte apariții feminine de la noi. (CITEȘTE ȘI: SELLY S-A ÎNȚELES CU PRO TV-UL! I S-A PROPUS SĂ PREZINTE UN MEGA-SHOW ALĂTURI DE ANDI MOISESCU + MULTE ALTE DETALII DESPRE CEA MAI NOUĂ EMISIUNE)

Ruby, Andra și Andreea Ibacka măsoară nici mai mult, nici mai puțin de 1,64 m. Trio-ul este urmat de Inna cu 1,63 m, Simona Gherghe, cu 1,62 și Elena Gheorghe, care măsoară 1,60.

Mergem mai departe și intrăm în sfera celor mai scunde vedete de la noi. Sunteți curioși să vedeți pe ce loc se clasează Mimi? Următoarea în topul vedetelor scunde din showbizul românesc este Andreea Mantea, cu 1,56 înălțime. Urmează Ami, cu 1,54, Andreea Antonescu, cu 1,53, Irina Rimes cu 1,49 m și… da, ați ghicit! Mimi este printre cele mai scunde vedete de la noi, iar din topul nostru… pe locul 1!
Cu toate acestea, cu 1,42 înălțime, într-o lume în care femeile muncesc cot la cot cu bărbații, Mimi a reușit să fie celebră și poate să schimbe chiar o întreagă generație.

Vlogul cu Abi Talent a devenit viral

Pentru că Abi Talent este unul dintre cele mai controversate personaje de la noi, cu mare priză la public, Mimi s-a gândit la o metodă inedită de a ataca Youtube-ul și de a face un vlog pe care toată lumea l-ar urmări.

Drept urmare, vloggerița a făcut provocarea „Smash or pass” cu „regele pă România”, iar clipul video s-a viralizat cât ai zice… talent! Mai exact, vlogul a adunat nu mai puțin de 4,1 milioane de vizualizări!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)