Cât cerea Daniela Crudu, pentru o noapte de amor. Care este cel mai ciudat loc în care vedeta a întreținut relații intime

Publicat: 12/02/2020 | 12:00

Daniela Crudu a avut tot timpul o viață plină de…de toate! De la experiențe sexuale inedite, până la sex pe bani și cu persoane care mai de care mai interesante. Lucrurile nu au fost uitate și deși în ultima perioadă fosta asistentă tv s-a mai cumințit, trecutul o ajunge din urmă. 

Daniela Crudu a ținut de multe ori prima pagină a tabloidelor cu lucrurile pe care le-a făcut, de-a lungul timpului. În trecut, fosta asistentă de televiziune era mai tot timpul neliniștită, iar din viața ei ieșeau la iveală detalii care mai de care mai interesante.

De foarte multe ori, despre Daniela Crudu s-a vorbit că ar cere bani, pentru o noapte de sex. La un moment dat, numele fostei asistente tv s-a regăsit și într-un dosar de prostituție în urma căruia au avut loc și câteva arestări.  ”Acum câțiva ani, s-a auzit ca întreține relații sexuale cu Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro, lucru oarecum confirmat în momentul în care paparazzii au fotografiat-o în fața casei lui Neculaie de la Brașov” vă povesteam, în exclusivitate, acum ceva timp.

Care este cel mai ciudat loc în care Daniela Crudu a făcut sex

Daniela Crudu a recunoscut fără menajamente, acum ceva timp, că cel mai ciudat loc în care a făcut sex este…avionul! Cu toate acestea, fosta asistentă tv nu a oferit detalii despre partenerul pe care l-a băgat într-o astfel de situație. O altă controversă legată de Daniela Crudu este legată de faptul că focoasa brunetă ar fi avut o relație amoroasă cu patronul FC Brașov, Ioan Neculaie, despre care s-a spus că ar fi plimbat-o pe vedetă cu elicopterul și i-ar fi oferit, în schimbul nopților fierbinți, suma de 80.000 de euro.