Cât câștigă Irina, iubita lui Cristi Manea, din YouTube: ”Sumele sunt mai mari, depinde de cât postez…”

Publicat: 18/12/2019 | 13:18

Frumoasa iubită a lui Cristi Manea – Irina Deaconescu –  a devenit, de puțin timp, vloggeriță. Cunoscută și sub numele de ”Prințesica Instagramului”, Irina a recunoscut că banii vin, de fapt și de drept, din vizualizările de pe… YouTube. Și, spre surpriza multora, a dezvăluit câți bani câștigă.

Irina are 300.000 de abonați pe YouTube și peste 230.000 de abonați pe Instagram. Iar vloggerița este încântată și a răspuns provocării de a spune câți bani câștigă de pe urma acestei pasiuni.

”Spune socialblade-ul că aş câștiga între 9 dolari şi 14 de dolari pe zi, ceea ce nu e adevărat. Nici prima variantă, nici a doua şi că pe lună aş câştiga între 275 de dolari şi 4.400 de dolari. 275 de dolari când mi s-a activat monetizarea pe youtube. Acum sumele sunt mai mari, depinde de cât postez. Vă pot spune că îmi plătesc chiria liniştită pe lună din monetizare. De multe ori mă întreabă oamenii cât primesc petru o postare pe Instagram și nu plătește postarea, brandul plăteşte postarea de pe Instagram. Nu primeşti bani de pe Instagram. Avem agenţii care ne manageriază. O parte din bani se duc şi la agenţia respectivă, plus că trebuie să plăteşti şi taxe, nu rămân în buzunarul nostru atât de mulţi bani, asta e clar”, a povestit Irina Deaconescu pe InstaStory.

Irina Deaconescu

Povestea dramatică din spatele succesului Irinei

În spatele succesului Irinei Deaconescu se află o poveste tristă. În primul său vlog postat pe canalul său de Youtube, tânăra din Bumbești Jiu a povestit că a făcut videochat atunci când era în clasa a XII-a pentru că avea mare nevoie de bani.

„În familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat … Mi-am cumpărat o cameră şi am făcut asta timp de trei luni”, a dezvăluit Irina. Deși a încercat să țină ascunsă perioada în care a făcut videochat, nu a reușit. Au aflat toți prietenii, dar și familia, după ce pe internet au apărut mai multe poze cu ea goală.

Irina Deaconescu are 21 de ani și este studentă la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din cadrul Universităţii Bucureşti. S-a decis să se apuce de vlogging şi, în primul episod, a ales să povestească drama pe care a trăit-o. Clipul respectiv a contabilizat aproape 550.000 vizualizări.