Cât a plătit românul care a cumpărat inelul Rihannei

Publicat: 13/12/2019 | 08:16

Un român a cumpărat inelul Azalea, purtat de celebra cântăreață Ruhanna, pentru a-l face cadou de Crăciun. S-a întâmplat miercuri, 11 decembrie, în cadrul ”Licitației de Bijuterii” a Casei de licitații ”Artmark”, din București.

4500 de euro a plătit un bărbat pentru bijuteria purtată de cântăreața din Barbados. Inelul numit „Azalea” a fost purtat de Rihanna cu ocazia inaugurării bulevardului „Rihanna Drive” în Barbados. (CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV. OANA ZĂVORANU A DIVORȚAT DE ALEX?! CE I-A DAT DE GOL)

Bijuterii spectaculoase purtate de staruri americane şi realizate de renumiţi creatori în ateliere celebre au fost aduse pentru prima dată în România.

Licitaţia a propus o gamă largă de bijuterii, de la inele din aur, cu diamante şi safire rare, seturi de cercei şi coliere din perle la lanţuri cu pandantive deosebite care poartă numele unor branduri renumite: „Tiffany”, „Faberge”, „Cartier”, „Pheres”, „Masriera”, etc.

Cele 250 de loturi din „Licitaţia de Bijuterii” au reprezentat piese rare, vechi, plecând de la preţuri de pornire de 20 de euro şi care ajung până la 20.000 de euro.

„Beyonce şi Rihanna au ales să poarte la evenimentele marcante inele realizate de brandul exclusivist Pheres şi care, acum, se găsesc în Licitaţia de Bijuterii. Inelul ”Azalea” a fost purtat de Rihanna cu ocazia inaugurării bulevardului ”Rihanna Drive” în Barbados, iar modelul inelului din aur ”Queen Bey”, decorat cu diamante în formă de inimă, a fost purtat de Beyonce cu ocazia petrecerilor Oscar din anul 2017. Piesele, rare, au o valoare estimată între 3.000 şi 6.000 de euro”, a anunțat „Artmark”, înaintea licitației. (VEZI AICI: VĂDUVA MULTIMILIARDARULUI ROMÂN SCOATE LA VÂNZARE MAȘINILE DE COLECȚIE ALE MAGNATULUI!)

Vedeta licitației a fost o pereche de cercei din aur alb și diamante, adjudecați cu nu mai puțin de 11.000 de euro. Printre piesele rare ce au fost expuse pentru a fi admirate şi achiziţionate se află bijuterii Fberge, Tiffany, Pheres, Masriera sau Cartier.

Modelul inelului din aur „Queen Bey”, decorat cu diamante în formă de inimă și diamante, a fost purtat de Beyoncé cu ocazia petrecerilor Oscar din anul 2017.