Cât a plătit Margherita din Clejani, pentru toate operațiile estetice pe care le-a făcut. La ce proceduri a apelat bruneta

Publicat: 15/12/2020 | 22:27

Știm cu toții că Margheritei din Clejani i-au plăcut întotdeauna operațiile estetice, motiv pentru care a apelat și ea la câteva, pentru a-și schimba imaginea. 

Fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a început să se opereze încă de la vârsta de 19 ani și de atunci, pe unele le recunoaște, dar pe altele nu.

Fie că îi place sau nu să se spună asta despre ea, Marga a cam devenit dependentă de intervențiile estetice și a ajuns să plătească o avere pentru ele. La 28 de ani, bruneta se poate lăuda cu 4 intervenții estetice care au făcut-o să arate exact așa cum și-a dorit, notează Impact.

Iată modificarile fizice prin care tânăra a trecut de-a lungul timpului:

  • Rinoplastie/micșorarea nasului: 5000 euro
  • Implant mamar: 6000 euro
  • Lifting facial: 3000 euro
  • Acid hialuronic: 3000 euro. Așadar…totalul ar fi de 18.000 de euro, o sumă deloc mică!

Cum a reacționat Ioniță de la Clejani, atunci când Margherita și-a pus silicoane

După ce Margherita din Clejani și-a pus silicoane, tatăl său, Ioniță din Clejani a avut o reacție de-a dreptul acidă vizavi de transformările făcute de fiica sa.

Artistul a mărturisit la momentul respectiv că mai bine și-ar fi luat câteva cărți pentru a le citi, afirmând, în presă, că nu a fost niciodată de acord cu asemenea artificii de înfrumusețare. ”În loc să-ți pui silicoane, mai bine îți pui niște creier”, a zis Ioniță, în urmă cu ceva timp.

„Să le ia dracu de silicoane. Silicoanele sunt pe primul plan… Nu e corect să stea la plajă dezbrăcată. Eu nu sunt de acord cu ele, mai bine să-şi ia 20 de cărţi să le citească. În cap trebuie să implanteze carte”, declara el.

„Chiar dacă tatal meu nu este de acord, eu îmi pun silicoane, ca să mă simt bine în pielea mea. Este decizia mea, sunt majoră, pot să fac ce vreau”,declara și Margherita, cu ceva timp în urmă.