Cât a pătimit Andreea Esca din dragoste: ”Sufeream ca un câine. Nu erau prea multe ocaziile ca să fii sigură că te place…”

Publicat: 09/03/2020 | 11:18

Vedetă incontestabilă, de foarte mulți ani, Andreea Esca are momente în care dă dovadă de o sinceritate cu adevărat dezarmantă. Și, având în vedere începutul primăverii, Andreea și-a amintit cât de tristă ar fi fost dacă, de Mărțișor, nu ar fi primit… mărțișorul din partea băiatului de care îi plăcea foarte mult. 

Andreea Esca mărturisește că era foarte nerăbdătoare în această perioadă a anului – chiar și atunci când avea 8-9 ani -, scoțând din pungile de plastic – de 1 leu – toate mărțișoarele primite de la colegi și studiindu-le ”pe toate părțile”. Recunoaște că totul s-ar fi transformat într-o mare suferință dacă băiatul care îi plăcea ar fi fost indiferent și ar fi ”uitat” să îi ofere un mărțișor.

“Ce făceam în copilărie, pe 1 spre 2 martie? Scoteam din pungile de plastic, de 1 leu, toate mărțișoarele. Din plicuri, din punguțe mai mici, sau doar lipite de un cartonaș… și le studiam pe toate părțile. Bineînțeles, asta după ce pe 1 sufeream ca un câine dacă băiatul care îmi plăcea nu îmi adusese mărțișor. Bine, asta nu s-a întâmplat…. dar aș fi suferit. Nu erau prea multe ocaziile, la 8-9 ani, ca să fii sigură că te place… Iar aceasta era una dintre ele!”, a scris Andreea pe alistmagazine.ro.

Andreea Esca

Andreea Esca și virginitatea pierdută: ”Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva”

Andreea Esca a rememorat perioada în care era elevă de liceu și avea un coleg îndrăgostit de ea. Credea că dragostea este mai presus de contactul fizic, iar după ce a devenit femeie nu a regretat niciodată alegerea primului bărbat din viața ei. Abia pe urmă urmează comparațiile între unul sau altul, însă acesta este deja un alt subiect…

”… cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a părut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. Eu credeam că dragostea este mai presus de aşa ceva şi l-am părăsit. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înante să fim iubiţi în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deşi cel care n-a mai ajuns să fie «primul» mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveştii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea? Pentru că după ce treci de faza «primului» şi începi să compari şi să alegi, îţi dai seama că poţi cunoaşte oameni interesanţi, care să te iubească la fel de mult sau chiar mai mult decât «primul», cu care te poţi înţelege mai bine, aşa încât «primul» va rămâne mai ales amintirea plăcută a unei vârste minunate”, a povestit Andreea Esca.