Cât a avut de „tras” cunoscuta cântăreață de muzică populară de pe urma COVID-ului în care nu a crezut. „Vreau să le «mulțumesc» și influencerilor care au instigat la nerespectarea regulilor…”

Publicat: 05/01/2021 | 19:18

O cunoscută cântăreață de muzică populară din Moldova a trecut prin momente grele, după ce, de Moș Nicolae, a primit ”cel mai urât cadou”.

Drama prin care a trecut cântăreața de muzică populară Maria Șalaru a fost ținută „la secret” până astăzi. Artista a povestit că a fost internată timp de 30 de zile la Spitalul Municipal din Moinești, iar marți, când a fost externată, spune că încă nu și-a revenit total.

Artista din Bacău a mărturistit că nu credea în COVID înainte de a face boala

”Am învins și în această confruntare cu monstrul nevăzut… Este așa de bine să respiri singur aer curat din nou! Mulțumesc, Doamne! Multumesc medicilor Andreea Blaj, Ioana Măgirescu și Adrian Cotârleț, dar și asistentelor medicale de la Spitalul Municipal Moinești! Simt că trăiesc din nou”, a spus Maria Șalaru, la câteva ore după ce a scăpat din ghearele Covid-ului.

„Vă implor să aveți grijă de voi!”

Cântăreața de muzică populară recunoaște că nu a crezut în COVID. Mulți ar fi contribuit să gândească că ei nu i se poate întâmpla nimic: „Vreau să le «mulțumesc» și influencerilor care au instigat la nerespectarea regulilor…Nici eu nu am crezut, nici eu nu le-am respectat cu seriozitate. Am zăcut în spital timp de 30 de zile și încă nu mi-am revenit total. Vă implor să aveți grijă de voi!” (VEZI ȘI: STELIANA SIMA S-A INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS. PRIMA REACȚIE A INTERPRETEI DE MUZICĂ POPULARĂ)

Întrebată dacă se va vaccina împtriva Covid-ului, artista crede că acum e imună, dar în momentul în care va avea oportunitatea nu o va rata.
”Nu este necesar să mă vaccinez în următoarele trei luni de zile pentru că m-am imunizat în urma tratamentului primit. După ce trece această perioadă mă voi vaccina pentru că nu vreau să mai trec prin asemenea chinuri niciodată” , a explicat Maria Șalaru.

Pe lângă scenă, Maria Șalaru e și profesor la Școala Populară de Arte și Meserii din Bacău și este un model pentru mulți dintre tinerii artiști ai Bacăului. (NU RATA: „REGELE PĂ ROMÂNIA”, LOVIT DE COVID-19 ÎN SÂNUL FAMILIEI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.