Câștigătorul „Românii au talent” își asumă orientarea sexuală: „Sunt pregătit să-mi găsesc jumătatea în mod liber… Îmi doresc o familie și să adoptăm copii!”

Publicat: 14/12/2019 | 22:57

Emil Rengle a oferit declarații explozive, într-un interviu în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, despre experiența de la America’s Got Talent: The Champions, despre viața amoroasă, dar și despre momentele tensionate din viața sa. Câștigătorul „Românii au talent” își asumă deschis orientarea sexuală și spune că vrea o familie și… copii.

Emil Rengle, câștigătorul „Românii au talent” este o persoană fără inhibiții, „ca o carte deschisă”, cum singur își spune, și recunoaște fără probleme că își dorește o relație cu un bărbat, un om care să-i fie jumătate, la bine și la greu. În trecut, după câștigarea show-ului de la PRO TV, Emil Rengle a declarat că este bisexual. Ultima relație pe care artistul a avut-o a fost cu un bărbat, însă, în prezent, acesta este singur și speră să apară acel om care să-l împlinească sufletește, pentru că el „răspunde cu iubire”. 

„O familie începe întâi cu o persoană”

Emil Rengle la gala Elle

Emil Rengle este pregătit să trăiască o poveste de dragoste așa cum nu a reușit până acum. „Că vorbim de iubire, simt că sunt mai pregătit ca nicicând să îmi găsesc jumătatea într-un mod asumat și liber, așa cum până acum nu am trăit o relație de dragoste. Îmi doresc o familie, îmi doresc copii, însă o familie începe întâi cu o persoană și de acolo vom decide împreună dacă o să facem un copil, dacă vom înfia copii, dacă vom crește copii sau nu”, a declarat Emil Rengle, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

În iunie 2019, Emil Rengle a luat parte la Marșul Bucharest Pride, unde a susținut comunitatea din care face parte. Bucharest Pride, festivalul care sărbătorește an de an diversitatea și drepturile persoanelor LGBTQIA+, a avut loc în perioada 14-24 iunie, sub sloganul #loveforall. (Citește și: CUI ÎI DATOREAZĂ EMIL RENGLE SUCCESUL)

A făcut furori în America

Emil Rengle (dreapta), un nonconformist prin definiție

Emil Rengle, câștigătorul show-ului „Românii au talent 2018”, de la Pro TV, a fost invitat să danseze în cea de-a doua ediție America’s Got Talent: The Champions, unde a participat alături de câștigătorii show-urilor Got Talent din întreaga lume. Este pentru prima dată când un român este invitat și participă la acest show din afara țării.

Juratul show-ului de la Kanal D „Îmi place dansul” a vorbit despre experiența lui în America pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, la gala Elle Style Awards, unde a venit îmbrăcat într-o ținută non-conformistă, care îl caracterizează. „În ultima perioadă, am lipsit din peisaj, am fost plecat în America, am participat la American Got s Talent, The Champions, cea mai frumoasă și mai puternică experiență din viața mea. Am fost invitat să fac asta. Această oportunitate cu siguranță a deschis niște porți, dar rămâne de văzut ce fel de colaborări vor exista. Sunt curios ce îmi va aduce această expunere. Mi-am dorit să ajung în America, să lucrez în America „, a spus Emil Rengle, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA(Nu rata: EMIL RENGLE, DANS SENZAȚIONAL PE UNA DINTRE MELODIILE LUI FLORIN SALAM. FILMAREA A DEVENIT VIRALĂ)

„Am simțit hărțuirea pe pielea mea”

Emil Rengle a povestit despre una dintre cele mai nefericite întâmplări din viața lui, și anume despre momentul în care a fost jignit de anumite persoane din cauza diferențelor de stil și a sexualității. „Fenomenul de hărțuire l-am simțit pe pielea mea, dar știu că acest lucru nu are legatură cu mine, oamenii care fac asta nu își doresc să facă asta și au nevoie de iubire și atenție. Părerile lor nu au nicio legătură cu ce fac eu și cu mine. Eu știu să răspund cu iubire. Toată lumea își dorește să primească iubire”, a mai spus Emil Rengle, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Citește și: (CE BOLID ȘI-A CUMPĂRAT EMIL RENGLE CU BANII DE LA ROMÂNII AU TALENT. ARE NUMERE PERSONALIZATE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)