Câștigătorul de la „Românii au talent” a apărut pe stradă cu o blană portocalie și o coafură à la Cruella de Vil

Publicat: 19/12/2020 | 23:47

Este unul dintre cele mai „vizibile” personaje, iar transparența îl definește pe deplin. Emil Rengle este un adevărat fenomen și atunci când vine vorba de dans, dar și atunci când vine vorba de apariții inedite și pline de…culoare! CANCAN.RO vă prezintă imagini exclusive cu cel care a câștigat competiția „Românii au talent”, acum doi ani.

Un adevărat excentric și o fire asumată, Emil Rengle a făcut furori pe străzile din Capitală, cu ultima lui apariție. Câștigătorul de la „Românii au talent” a pus pe el cele mai interesante articole vestimentare și a ieșit din casă.

Emil Rengle, apariție excentrică pe străzile din Capitală, după ce a ieșit de la salon

A mers frumos la salon, acolo unde a avut parte de câteva zeci de minute bune de răsfăț și a lăsat mască asistența! Celebrul dansator și coregraf a apărut într-o ținută all-black, pe care a simțit nevoia să o completeze cu un palton gros, de iarnă, de culoare portocalie, că mai, mai ai crede că este fix cel mai strălucitor globuleț din brad!

NU RATA: DIALOGUL HALUCINANT DINTRE EMIL RENGLE ȘI DANSATOAREA CRISTINA PUCEAN: ”CÂT AI PRIMIT ÎN SUTIEN?”

Nu este, însă, singura apariție a lui Emil Rengle de acest gen, căci acesta adoră să poarte haine excentrice, care ies din orice tipar vestimentar.

Apariție demnă de „101 dalmațieni”

Și, pentru că pandemia de coronavirus nu ne lasă să ieșim din casă fără mască, Emil Rengle a ales una neagră, care să se asorteze cu ținuta, cu rucsacul, dar și cu încălțările sale de iarnă. Ieșit din salon cu un look proaspăt,

Cruella de Vil vs. Emil Rengle

Emil Rengle s-a îndreptat către mașina sa și a plecat liniștit, dar și mulțumit de serviciile de care a beneficiat, demonstrând astfel că este un bărbat care are foarte multă grijă de el. De remarcat că Emil Rengle a ales să-și facă o coafură à la Cruella de Vil, celebrul personaj din „101 dalmațieni”, fiind vopsit pe o jumătate din cap alb, iar pe cealaltă negru.

Cum s-a transformat viaţa lui Emil Rengle după ce a câștigat „Românii au talent”

Au trecut doi ani de când Emil Rengle a devenit primul dansator din istoria emisiunii „Românii au talent” care câştigă marele premiu. Acum ceva timp existau informații potrivit cărora el nu s-a atins de niciun ban din cei 120.000 euro obţinuţi în finala show-ului de talente de la Pro TV, ci întreaga sumă s-ar fi aflat într-un cont, pregătită pentru a fi cheltuită pe o casă.
Mai mult, la începutul acestui an, Emil Rengle și-a deschis o şcoală de dansuri în Oradea, orașul natal.

“NOW înseamnă momentul prezent, aici și acum, când totul se întâmplă. Pentru mine, asta a fost și rămâne o lecție foarte importantă. Dacă reușim să rămanem conectați la momentul prezent, totul în jur se așază spre binele nostru. Acum trăim, acum iubim, acum avem curajul să creăm sau să începem lucruri noi, acum dansăm. (VEZI ȘI: EMIL RENGLE ÎȘI ASUMĂ ORIENTAREA SEXUALĂ. UNDE A DISPĂRUT CÂȘTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT)

Iar dansul este una dintre cele mai bune terapii de a te aduce și a te tine în prezent. Dansul e doar acum și aici, mișcarea te aduce în prezent, te poartă pe culmi, dar te ține pe pământ, te ajută să fii viu, tânăr, sănătos și să-ți trăiești viață cu bucurie și entuziasm. Așa am simțit dintotdeauna: că în dans nu ratezi niciodată prezentul. Iar asta e cu adevărat o super-putere, care se afla în fiecare dintre noi, dacă îndrăznim să facem pasul și să dansăm ca și când nimeni nu ne privește”, a mărturisit Emil Rengle în cadrul unui interviu oferit pentru jurnaliștii de la bihon.ro.

Emil Rengle, printre concurenţii “America’s Got Talent”

Și publicul de peste Ocean a fost cucerit de îndrăgitul coregraf, după ce a participat la “America’s Got Talent: The Champions”. Din păcate, juraţii nu au fost și ei încântaţi de numărul lui Emil Rengle, iar Simon Cowell i-a făcut o mărturisire neaşteptată.

În cadrul competiției de la Pro TV din 2018, Emil Rengle a câştigat şi premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Artistul a decis să doneze cel de-al doilea premiu unui alte concurente de la “Românii au talent”. Este vorba despre Bianca Badea, care s-a clasat pe locul doi în marea finală.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.