Câștigătoarea ultimului sezon ”Românii Au Talent”, de nerecunoscut! Ce schimbare radicală a făcut Ana Maria Pantaze

Publicat: 19/04/2020 | 16:15

Ana Maria Pantaze a câștigat concursul Românii Au Talent în sezonul de anul trecut. Croitoreasa a impresionat o țară întreagă cu vocea sa înălțătoare. La un an de succes, cântăreața vine cu os chimbare radicală în viața sa.

Ana Maria Pantaze a ridicat juriul în picioare anul trecut. Cel mai mult l-a impresionat pe Mihai Petre, care i-a acordat și Golden Buzz. Faima dobândită în urma participării sale în cmpetiție i-a adus numai beneficii.

Astfel că, frumoasa croitoreasă a evoluat și s-a reinventat. Din punct de vedere fizic, Ana Maria a făcut o schimbare radicală: a trecut de la brunet, la blond. Look-ul nou o prinde de minune pe câștigătoarea Românii Au Talent.

Citește și: Motivul ireal din cauza căruia Kim Kardashian nu se mai spală: „Este o presiune mult prea mare și nu…”

Schimbare după schimbare

Se pare că tânăra nu a renunțat la pasiunea sa pentru muzică, ci la momentul actual cântă într-un club de karoke. Mai mult decât atât, urmează să-și lanseze prima piesă, după cum a anunțat pe rețelele de socializare.

„Dragilor, așa cum am promis urmează să lansez prima mea piesa! După lungi așteptări aceasta este gata. Sunt super fericită, încântată si entuziasmată! Mai este putin si o voi încărca pe canalul meu de YouTube. Vă mulțumesc pentru susținere și pentru toate gândurile bune! Rămâneți aproape!”, a scris Ana Maria Pantaze pe Facebook.