Căsnicia lui Dani Oțil este sortită eșecului?! De ce nu trebuie să faci nunta în luna mai

Publicat: 18/05/2021 | 11:48

Weekend-ul trecu a marcat un moment important pentru lumea mondenă. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele. Cei doi și-au organizat nunta, iar evenimentul a fost sărbătorit cu fast. Însă, potrivit superstițiilor populare, cei doi au făcut o greșeală fatală, ce la va aduce sfârșitul prematur al căsniciei.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit, însă nu au fost prea inspirați atunci când au ales luna în care marele eveniment să aibă loc. Există numeroase superstiții în cea ce privește nunta, iar una dintre ele spune că nu este bine să organizezi marele eveniment în luna mai. (CITEȘTE ȘI: CUM A „LUAT-O LA MIȘTO” DANI OȚIL PE PROASPĂTA SOȚIE, CHIAR LA DANSUL MIRILOR. MESAJUL AMUZANT PE CARE L-A TRANSMIS: „AȘA E LA ÎNCEPUT…”)

Potrivit unei superstiții, ce datează din vremea romanilor, cine se căsătoreşte în luna mai va regreta toată viaţa. Se pare că aceste căsnicii se termină la fel de repede precum se scutură petalele florilor de primăvară. Superstiţia este cunoscută încă de pe vremea romanilor, dar nu a fost luată în serios până acum de slujitorii Domnului, care cred că mirii trebuie să ţină cont doar de canoanele bisericeşti atunci când stabilesc data nunţii.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, nunta perfectă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au organizat nunta exact așa cum și-au dorit, cei doi și-au unit destinele în cadrul unei ceremonii cochete, la care au participat prietenii apropiați. (VEZI ȘI: PRIMELE DECLARAȚII ALE LUI DANI OȚIL, DUPĂ NUNTA DE SÂMBĂTĂ: „A FOST TEAMBUILDING”)

La marele eveniment, Gabriela Prisăcariu a purtat o rochie albă, impresionantă, în timp de Dani a îmbrăcat un costum într-o nuanță nude, la care a asortat pantofi în ton și o cămașă albă.

Modelul le-a împărtășit fanilor și inelul pe care l-a purtat în momentul în care și-a unit destinul cu tatăl copilului ei. Vedeta a purtat un inel masiv, în formă de fluture.

La eveniment au participat mai multe vedete. În afară de colegii de la Neața, prezenți la eveniment au mai fost Mihai Bobonete și soția sa. Bunul prieten al prezentatorului, Nicolai Tand, a fost cel care a gătit la nuntă. Nașii cuplului au fost Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu.