Cascadorii râsului în Dâmbovița. Mai mulți indivizi au vrut să dea o spargere, însă nu se aștepta nimeni la ceea ce a urmat

Publicat: 03/03/2020 | 09:52

Scene demne de filmele de comedie cu Louis de Funès s-au petrecut luni noaptea într-o localitate din județul Dâmbovița. Protagoniști au fost mai mulți tineri care s-au gândit să dea o spargere, dar au venit total nepregătiți.

O cameră de supraveghere amplasată la un bar din comuna Poiana din Dâmbovița a surprins toate încercările eșuate ale indivizilor de a sparge lacătul localului. Pe imagini se vede cum cei trei parchează mașina chiar în fața barului, coboară pe rând din autoturism și pun la cale strategia. Trag de lacăt de mai multe ori, încearcă să spargă obloanele de la intrarea în local, însă în zadar.

Pentru că una dintre clanțe se rupe, hoțul de ocazie cade cu tot cu ea în mijlocul terasei. Ceilalți doi îl ridică, apoi scenele comice continuă. La un moment dat pare că se lasă păgubași. Dar revin. Verifică zona, de teamă să nu fie văzuți, apoi iau din mașină mai multe unelte pentru a sparge totuși intrarea în local. Urmează alte câteva încercări nereușite.

La un moment dat abandonează misiunea și o iau la fugă la mașină, cel mai probabil speriați de zgomote și de teamă să nu iasă vecinii de lângă local.  Primarul din Poiana a postat imaginile pe pagina de facebook a comunei și a cerut sprijin pentru a-i identifica pe autori.