„Cascadorie” nemaivăzută pe o stradă din Craiova. Un șofer a scăpat ca prin minune dintr-un accident înfiorător – VIDEO IREAL

Publicat: 19/12/2019 | 14:11

Sunt imagini spectaculoase, surprinse pe o stradă din Craiova. Un șofer care conducea cu viteză excesivă a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu mașina și s-a trezit într-o fracțiune de secundă pe carosabil. (VEZI ȘI: UN ȘOFER BĂUT ȘI FĂRĂ PERMIS S-A URCAT CU MAŞINA PE GARDUL UNEI LOCUINŢE, ÎN DOLJ)

Nimeni nu ar fi fost rănit grav după „cascadorie”

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul s-a ridicat de pe asfalt, s-a clătinat puțin, și-a luat pantoful care-i zburase din picior și a plecat spre locul unde ajunsese mașina pe care o conducea.

Imaginile au ajuns virale si au atras zeci de comentarii.  Cel care apare căzut pe carosabil este chiar șoferul. În mașină se mai aflau alte două persoane și nimeni nu ar fi fost grav rănit. Polițiștii nu au primit nicio sesizare cu privire la acest incident. (NU RATA: O ȘOFERIȚĂ S-A ROTIT ÎN AER CU MAȘINA ȘI A ATERIZAT CU ROȚILE ÎN SUS, PE A2)