Căsătoria prinţesei Beatrice a Marii Britanii a fost oficial anulată, din cauza epidemiei de coronavirus

Publicat: 17/04/2020 | 21:15

Multe căsătorii ce au fost planificat pentru anul 2020 s-au anulat, din cauza virusului care s-a răspândit în aproape întreaga lume. La fel s-a întâmplat și la curtea regală, unde prințesa Beatrice şi Edoardo au optat pentru anulare căsătoriei.

Prinţesa Beatrice şi logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au anulat oficial căsătoria lor regală, care trebuia să aibă loc în data de 29 mai. Această decizie a fost luată pe fondul crizei sanitare mondiale, au anunţat publicaţiile britanice. (CITEȘTE ȘI: REGINA MARII BRITANII, MĂSURI DE SIGURANȚĂ DIN CAUZA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)

Beatrice este fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson, are 31 de ani și  urma să se căsătorească cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, în vârstă de 37 de ani. Acesta deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope. (VEZI ȘI: MEGHAN MARKLE, ”CAPUL RĂUTĂȚILOR”! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU PRINȚESA BEATRICE CHIAR LA SLUJBA DE CRĂCIUN DIN CAUZA EI)

Cei doi  s-au cunoscut în 2018, iar anul acesta trebuia să își unească destinele. Evenimentul urma să aibă loc în capela regală a palatului Saint-James, la Londra. Iar mai apoi ceremonia era urmată de o recepţie în grădinile reginei Elizabeth a II-a, la Palatul Buckingham.

Cu câteva zile înainte de anunţul privind măsurile de izolare în Regatul Unit, cuplul a spus că există posibilitatea de a se mulţumi cu o mică ceremonie doar cu familia şi prietenii apropiaţi, palatul regal anunţând chiar anularea recepţiei în grădinile reginei.