Casa lui Mihai Priescu a fost spartă de hoți: “Mi-au furat peste jumătate de kg de aur”. Cu ce obiect primit moștenire de la bunica lui au mai plecat tâlharii

Publicat: 04/01/2021 | 20:33

Cântărețul Mihai Priescu a povestit în cadrul unui interviu cum a fost prădat de hoți chiar în noaptea de Revelion, când el se afla la un spectacol. Tâlharii au reușit să plece cu o pradă bună: peste jumătate de kg de aur și dinții de aur primiți moștenire de la bunica lui. Solistul nu a fost singura victimă valoroasă a hoților! Și asta pentru că, pe lista lor s-a aflat și un politician PNL.

Mihai Priescu, despre jaful din vila lui: “Mi-au furat peste jumătate de kg de aur”

Finul artistei Olguța Berbec a tras o sperietură teribilă în urmă cu câțiva ani, când vila i-a fost spartă de hoți. Potrivit declarațiilor sale, tâlharii nu au găsit niciun leu, pentru că el a investit toți banii cu câteva luni înainte de jaf: și-a cumpărat un nou autoturism și și-a amenajat mansarda.

“Plecasem să cânt în noaptea de Revelion la Strehaia. Dimineața, când m-am întors pe la 9, am găsit în living canapeaua ridicată, tot ce era prin mobilă răvășit, scos tot afară… mi-am dat seama că au venit hoții. Am chemat poliția, au luat amprente, au făcut cercetări, m-au întrebat dacă bănuiesc pe cineva. Bănuiau că ar putea fi muncitorii care au lucrat la mine în casă, dar eu nu puteam să-i acuz pe oameni fără nicio dovadă. Mi-au furat peste jumătate de kg de aur, câteva brățări de-ale mele, altele ale soției mele, un inel, un ghiul, vreo 5-6 bănuți Franz Ioseph și aur dentar, moștenire de la bunica. În atâtia ani de zile de muncă, strângi, îți iei un inel, un ghiul cum se purta pe vremuri. Nu le mai purtam, dar tot erau de valoare. Cum a fost 2020, an în care nu s-au făcut bani, erau bune de valorificat”, a declarat Mihai Priescu pentru publicația Star Popular.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Priescu (@mihaipriescuoficial)

Hoții care l-au prădat pe artist s-au dat singuri de gol… prin intermediul fotografiilor publicate pe social media și în care se mândreau cu bijuteriile furate. Mai mult, la anumite întâlniri “stropite” cu mult alcool, ei se lăudau că au furat chiar și dinți de aur.

“După vreo șapte luni de zile, m-a sunat un prieten să-mi spună că o cunoștință de prin Austria a auzit o discuție, la un pahar, în care hoții se lăudau pe unde au dat spargeri și că i-au luat și dinții lui Priescu. Automat m-am gândit că ei au fost hoții și i-am informat pe politiști”, a mai povestit interpretul de muzică de petrecere din Gorj, conform sursei citate.

Anchatatorii au descoperit că pe lângă prada valoroasă luată din vila lui Mihai Priescu, tâlharii au reușit să ia din casa unui politician PNL seiful, obiecte de artă și bijuterii. Deși au fost prinși, artistul nu și-a recuperat aurul. Vinovații au primit o condamnare de vreo trei ani de închisoare, dar, în urmă cu câteva luni, a mai declarat cântărețul, unul dintre ei ar fi fost eliberat și și-ar continua spargerile peste hotare.

“Acum am și camere de supraveghere, și alarmă, am și câine de pază, dar și firmă de pază”, a mai dezvăluit Mihai Priescu pentru starpopular.ro.

Cântărețul a lansat înainte de sărbătorile de iarnă videoclipul melodiei “Ești soarele din viața mea” și Ana-Maria Mocanu a participat la filmări, după cum puteți vedea pe înregistrarea de mai sus. În plus, de Crăciun, Mihai Priescu și-a mai surprins fanii cu o piesă nouă – “Iubirea nu-i de-ajuns când ești sărac”, versurile sunt scrise de nașii săi, Olguța Berbec și Remus Novac.