Casa lui Dr. Dre, prădată de hoți. Patru persoane au fost arestate

Publicat: 08/01/2021 | 07:40

 

Vestea că Dr. Dre a suferit un anevrism cerebral a îngrijorat multe persoane, mai puțin pe hoți. La doar o zi de la internarea rapper-ului în spital, răufăcătorii au încercat să intre în casa acestuia. Ghinionul lor au fost camerele de supraveghere cu infraroșu care au alertat imediat poliția.

Faptul că starul internațional se luptă pentru viața lui, pare să nu impresioneze pe toată lumea. La scurt timp după ce vestea că artistul a suferit un anevrism cerebral a făcut înconjurul lumii, hoțiilor le-a venit strălucita idee să-i facă o vizită. Doar că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, așa că au avut parte de o surpriză. Nici bine nu au călcat pe proprietatea americanului că autoritățile au și fost alertate. Fără să-și dea seama, hoții, au activat camerele cu infraroșu montate în jurul proprietății. La scurt timp imobilul a fost înconjurat de poliție, iar cei patru indivizi au fost reținuți.

VEZI ȘI: ” POVESTEA LUI ROXEN, TÂNĂRA CÂNTĂREAȚĂ CARE A FOST AGRESATĂ FIZIC DE FOSTUL IUBIT „ERA O RELAȚIE TOXICĂ”

Cum se simte Dr. Dre

Rapper-ul în vârstă de 55 de ani, a suferit zilele trecute un anevrism cerebral și dus de urgență la centrul medical Cedars-Sinai din Los Angeles. Artistul a fost intubat pentru o scurtă perioadă, iar în prezent starea lui este bună, este stabilă. Însă, medicii continuă investigațiile pentru a se asigura că riscul unui nou atac cerebral este cât mai mic.

Echipa răspunzătoare de declarațiile cântărețului a transmis un comunicat în care se regăsesc și câteva cuvinte spuse chiar de rapper.

„Mulţumesc familiei, prietenilor şi fanilor pentru interesul şi urările lor de bine. Mă simt bine şi primesc îngrijire excelentă din partea echipei mele medicale. Voi ieşi din spital şi voi reveni acasă curând”, a declarat Dr. Dre, după ce și-a revenit în urma anevrismului.

CITEȘTE ȘI: ” OANA ROMAN, ÎNDURERARĂ CHIAR DE ZIUA EI ONOMASTICĂ. A MĂRTURISIT CU LACRIMI ÎN OCHI CINE A REUȘIT SĂ ÎI BUCURE SUFLETUL: “SUNT ACASĂ CU FIICA MEA ȘI NE BUCURĂM UNA DE ALTA”