Casa de discuri din Costinești deținută de Inna, obligată să plătească daune. Ce sumă este la mijloc

Publicat: 16/06/2021 | 13:00

Global Records SRL, firma deținută de Inna și fostul ei iubit, Ștefan Lucian, este acuzată că nu și-a respectat un contract din 2016, prin care s-a obligat să-l aducă, la deschiderea unui local din Târgoviște, pe Carla’s Dreams. Instanța a decis că societatea trebuie să plătească daune de peste 30.000 de lei.

Contractul dintre Global Records SRL și Making Music and Management SRL, firmă care se ocupă cu organizarea de evenimente, era valabil pentru lansarea clubului Belvedere Studio, unde ar fi trebuit să concerteze Carla’s Dreams. Daunele au venit ca urmare a neexecutării, de către casa de discuri a Innei, obligațiilor contractuale stipulate în înțelegere.

Potrivit contractului, reprezentația artistului trebuia să dureze circa 40 de minute. Dar în ziua evenimentului cântărețul a întârziat aproximativ două ore. După începerea concertului, un client i-a oferit lui Carla’s Dreams o bancnotă. Simțindu-se jignit, acesta a părăsit imediat scena și a refuzat continuarea prestației.

Casa de discuri deținută de Inna, data în judecată

Organizatorul evenimentului susține că firma lui a fost prejudiciată, pentru că unii clienți nu au mai dorit să achite consumația. Pentru recuperarea prejudiciului s-a ajuns în instanță, iar magistrații au decis că firma Innei și a asociatului ei a încălcat clauzele contractului, prin faptul că artistul nu și-a dus până la capăt reprezentația.

Astfel, potrivit replicaonline.ro, Judecătoria Constanța a obligat casa de discuri la plata sumei de 30963,99 lei, reprezentând contravaloarea prejudiciului suferit ca urmare a neexecutării obligaţiei contractuale decurgând din contractul nr. CGR305/06.09.2016, precum şi la plata dobânzii legale aferente, începând cu data de 10.09.2020 şi până la data plăţii integrale a debitului principal. De precizat că societatea a făcut recurs.

Inna și asociatul ei, Ștefan Lucian, colaborează cu mulți artiști de renume. Pe lângă Carla’s Dreams, mai amintim pe Antonia, Delia, Pitbull, Daddy Yankee sau J. Balvin.