Carmen Tănase, declarații sumbre despre coronavirus: „Cred că urmează ceva foarte rău!”

Publicat: 15/06/2020 | 11:20

Carmen Tănase a făcut aseară declarații sumbre despre coronavirus. Actrița a spus că ea crede că urmează ceva foarte rău.

Invitată la o emisiune TV, Carmen Tănase a vorbit despre pandemia de coronavirus fără rețineri și a spus exact ce crede. 

„Am văzut imaginile pe care le-a văzut toată lumea, cu niște oameni din China care cădeau ca muștele. Apoi, lucrând în televiziune, am zis mă, dar cum cad ăștia fix în dreptul unei camere de supraveghere?. De la început am fost sceptică. Nu am răspunsuri clare”, a spus actrița la Antena3.

„Urmează ceva foarte rău!”

„Eu n-am contestat că oamenii ăia din Terapie Intensivă nu sunt bolnavi, Doamne ferește! Eu spun că tot ce s-a întâmplat pe planetă nu are nicio legătură cu ce este, de fapt, în mod real. Oameni în Terapie Intensivă sunt tot timpul, sunt și oameni în Terapie Intensivă cu gripă sezonieră, care nu mai scapă. Faptul că închizi Everestul și planeta pentru asta, îmi încalci mie absolut orice drept pe care-l are un om simplu, asta este de neconceput”, consideră Carmen Tănase.

Actrița crede că tot ce s-a întâmplat până acum a fost doar un exercițiu și că va urma ceva foarte rău: „Nici eu nu zic că nu există virusul. Măsurile au fost mult exagerate, problema e de ce? Eu cred, în capul meu prost, așa cred eu, că e o etapă și că urmează ceva foarte rău, cred că a fost un exercițiu, o repetiție generală pentru ceva”.