Carmen Simionescu, adevărul despre operațiile estetice. La ce artificii de înfrumusețare a apelat fiica lui Adi Minune

Publicat: 24/06/2020 | 20:18

Carmen Simionescu este o artistă extrem de apreciată, dar și o femeie frumoasă, cu trăsături care ar înnebuni orice bărbat. Deși a devenit mămică, fiica lui Adi Minune se menține într-o formă de zile mari, iar dacă o privești, nici n-ai spune că a fost vreodată însărcinată!

De foarte multe ori, Carmen Simionescu a fost întrebată dacă nu cumva a apelat la intervenții estetice, pentru a arăta atât de bine. Pentru că este mereu în contact cu fanii săi, artista a dat din nou dovadă de sinceritate și le-a răspuns acestora chiar și la cele mai incomode întrebări.

NU RATA – BOGDAN CĂPLESCU, REPLICĂ DURĂ DUPĂ CE S-A SPUS CĂ EL ȘI FIICA LUI ADI MINUNE VOR DIVORȚA! SOȚUL LUI CARMEN SIMIONESCU, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA LOR

Mai exact, o internaută a provocat-o să recunoască dacă are sau nu acid în buze. Sinceră și asumată, Carmen i-a răspuns cu drag. „Da, am…dar foarte puțin, 0.5 ml” a explicat fiica lui Adrian Minune. Pe lângă acidul hialuronic din buze, artista mai are operație de mărire a bustului și…cam atât!

Cine o ajută pe Carmen cu micuța Sofia

Carmen Simionescu le-a mai răspuns fanilor ei la cele mai intime întrebări legate de viața de mămică. Fiica lui Adrian Minune a fost întrebată de o fană dacă se descurcă cu cea mică și cine o mai ajută, iar vedeta nu a ezitat să răspundă. Carmen a mărturisit că o ajută atât mama ei, cât și socra, iar fiica ei, Sofiaa, doarme cu ea în pat de când a adus-o pe lume.

CITEȘTE ȘI – EXCLUSIV. FIICA LUI ADRIAN MINUNE SE PREGĂTEȘTE INTENS PENTRU BOTEZ! CE PLANURI ARE CARMEN SIMIONESCU PENTRU MARELE EVENIMENT

„Cine te ajută cu cea mică? Doarme în pătuț?” a întrebat internauta.

„Bebelina mea nu a dormit nici măcar o noapte din viața ei în pătuț. De când s-a născut…așa că treaba asta cu pătuțul, eu nu o înțeleg.
Normal că e greu și e greu în condițiile în care eu am două ajutoare, ia gândiți-vă la femeile care sunt singure…Dar când ai așa o comoară mică, cum să zici că nu mai poți?” a răspuns și Carmen Simionescu.