Carmen Șerban, declarații emoționante la șase luni după ce și-a pierdut tatăl. “Aș da tot ce am pe lumea asta dacă…”

Publicat: 18/03/2020 | 14:02

Carmen Șerban și-a comemorat tatăl, trecut în neființă în urmă cu șase luni după o lungă suferință. Interpreta a fost la mormântul părintelului său, unde a depus flori și a aprins lumânări. Artista nu a fost singură, ci alături de mama ei.

VEZI AICI: CARMEN ȘERBAN, JEFUITĂ PE AEROPORTUL DIN BARCELONA: ”AM INTRAT ÎN PANICĂ ȘI ERAM ȘOCATĂ, NU ERA NICIUN POLIȚIST”

”În urmă cu 6 luni, în data de 15 Septembrie 2019, tatăl meu a plecat din această lume! Aș da tot ce am pe lumea asta, dacă aș putea ca să-l mai îmbrățișez pe tata, măcar o dată! Totodată, cu apariția acest virus, mulți dintre cei speriați și dezinformați, au arătat că pot umple frigiderele altora, fără ca să plătească! Plata o vor face oricum, dar în timp! Multă ură, multă sălbăticie, mulți nesimțiți și dezumanizați, puțină Credință, iar iubirea pentru semenii noștrii este aproape inexistentă. Să ne dea Dumnezeu fiecăruia, după cum ne este sufletul! Urez sănătate, fiecărui om de pe planetă, atât cât dă Dumnezeu fiecăruia în parte! Să fim calmi și optimiști!”, este mesajul emoționant transmis de Carmen Șerban.

NU RATA: CARMEN ȘERBAN, DEVASTATĂ DUPĂ CE A APĂRUT ȘTIREA FALSĂ CĂ A MURIT: “EU NU AM NEVOIE SĂ-MI FACĂ PĂRINȚII INFARCT!”

“S-a chinuit 14 ani. A paralizat total și…”

Anul trecut, în octombrie, Carmen Şerban povestestea că, ori de câte ori tatăl ei o vedea, starea lui se schimba spre bine, uita de boală şi încerca să fie puternic pentru ea.

S-a chinuit 14 ani… A fost paralizat total, a început să se mişte după ce i-am inlocuit inelele din coloană… Am reuşit să-l aducem în scaun cu rotile… Mama a fost stâlpul lui! Mâine se împlineşte o lună. Am fost de 18 ori acasă în acest an. Simţeam, tot fugeam să-l prind, să-i ridic moralul. El prindea putere când mă vedea pe mine…Oricât de bolnav era, când mă vedea pe mine se înviora la faţă, începea să mănânce. În alea două zile cât am fost acasă, a mâncat! Ultima dată am vorbit cu el în ziua în care s-a dus”, povestea Carmen Şerban.

(NU RATA: PE CARMEN ȘERBAN O IA DUREREA DE CAP CÂND AUDE DE CĂSĂTORIE! DE CE ÎI ESTE TEAMĂ VEDETEI)