Carmen Sălciua refuză să se vaccineze anti-covid. Declarații șoc: „Are legătură cu cipul”

Publicat: 27/12/2020 | 11:48

Carmen Sălciua refuză să se vaccineze anti-covid pentru că are convingerea că „leacul” are legătură cu microciparea populației.

Informația a fost dezvăluită în timpul unui live pe Instagram, atunci când un fan a întrebat-o ce părere are despre acest subiect controverstat. „Are legătură cu cipul și cu toate vremurile despre care se scrie în Sf. Scriptură. Nu cred în acest vaccin și nici nu vreau să-l fac”, a scris Carmen de la Sălciua.

În ultimele luni, antivacciniștii au declarat că Bill Gates se folosește de acest vaccin pentru a implanta cipuri în corpul oamenilor și pentru a îi putea spiona, speculații pe care fondatorul Microsoft le-a negat.

Gigi Becali, și el adeptul conspirațiilor

Dar Carmen nu este singura vedetă care a picat în plasa conspirațiilor. Recent, și Gigi Becali a declarat că nu se va vaccina.

„Mai bine zic «Taie-mi capul!». Dar vaccin nu fac! O să te oblige să îți bagi cip! Și ce înseamnă mâna dreaptă și fruntea? Înseamnă Sfânta Cruce! Și asta-l are pe drac.

Și o să spună să-ți pui plachetă cu 666 în tine. Și degeaba mai faci Sfânta Cruce pentru că-l ai pe dracul în tine. Te manipulează cu 5G, cu 9G! Au și 9G! Te manipulează cu calculatoarele.

Nu e conspirație, asta spun Sfinții Părinți. Anul 2020 e începutul sfârșitului. Mai durează 40-50 de ani. Noi nu prindem, dar vor prinde copiii noștri.”, a declarat omul de afaceri pentru România TV.