Acasă » Exclusiv » Carmen Harra vorbește despre “războiul nuclear” + despre liderii care vor conduce Lumea: “Trebuie să ne așteptăm la…”

Carmen Harra vorbește despre “războiul nuclear” + despre liderii care vor conduce Lumea: “Trebuie să ne așteptăm la…”

De: Alice Zotta 28/12/2019 | 23:30

Carmen Harra, una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare ale timpurilor noastre, a vorbit pe larg despre izbucnirea “războiului nuclear” și despre liderii care vor conduce Lumea, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are toate detaliile. Unele dintre profețiile făcute de vedetă sunt de natură să stârnească fiori. (Citește și: Carmen Harra șochează prin ultimele profeții: “Omenirea se va muta pe o nouă planetă!” + “Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii”)

Carmen Harra, previziuni despre războiul nuclear

În ultimii ani, relațiile dintre liderii marilor puteri ale lumii au devenit tot mai tensionate, motiv pentru care oamenii sunt îngrijorați cu privire la posibilitatea izbucnirii unui război… Al Treilea Mondial. Sau, mai rău: producerea unui război nuclear! Carmen Harra a avut însă o previziune în legătură cu acest subiect înfiorător și, susține ea, o astfel de nenorocire nu se va produce. Din nefericire, clarvăzătoarea nu exclude însă lansarea unei bombe nucleare…

“Conflictul cultural din Statele Unite și ciocnirea dintre culturile și sistemele de convingeri din Occident și, respectiv, Orientul Mijlociu vor mai continua o vreme. Toate previziunile vorbesc despre Armaghedon, bătălia finală dintre bine și rău. Majoritatea oamenilor nu își dau seama că Armaghedonul este un munte din Israel. Dacă ciocnirea dintre tradiționaliștii din Orientul Mijlociu și Occident continuă, predicția biblică a Armaghedonului se va produce. (Asta nu înseamnă că trebuie să disperăm. Ca oameni, avem liber-arbitru. Putem schimba radical lucrurile, iar energia Universului ne este foarte favorabilă la această răscruce de drumuri).

Nu va exista niciun război nuclear pe Pământ. Dacă se va lansa vreo bombă nucleară, aceasta va fi împotriva Israelului, dar nu va atrage după sine un război nuclear.

Mai multe comete vor ajunge în vecinătatea Pământului în 2027, 2063 și 2092. Ca parte a schimbărilor din lume, Organizația Națiunilor Unite își va reforma modul de funcționare. În următorii ani, Europa, Asia și America vor deveni mai unite. În următorii 30 de ani, lumea va avea o singură formă monetară. Până în 2020 sau 2030, lumea va avea mai multă unitate financiară. Nu vom mai avea bancnote și bănci”, a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa “Decodificarea destinului”.

(VEZI AICI: Carmen Harra, previziuni dezastruoase despre efectele încălzirii globale. Ce țări vor fi zdruncinate de cutremure majore)

Carmen Harra, preziceri despre liderii care vor conduce Lumea

Cunoscuta clarvăzătoare a mărturisit că, în viitor, lumea politică de pe întrega planetă se va schimba extraordinar de mult, iar la putere vor fi foarte multe reprezentante ale sexului frumos. De altfel, recent, Barack Obama a afirmat în cadrul unei conferințe susținută în Singapore că “dacă femeile ar conduce fiecare țară din lume, s-ar înregistra o îmbunătățire a nivelului de trai”. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii a mai spus că, deși nu sunt perfecte, femeile sunt indiscutabil mai bune decât bărbații.

“În următorii 7 până la 18 ani, energia feminină va fi dominantă și vor ajunge la putere lideri spirituali de sex feminin. Peste tot în lume se va pune capăt monarhiei, papalității și președinției. În Statele Unite nu va mai exista guvern precum îl știm acum. În decurs de 50 de ani, astfel de sisteme nu vor mai fi necesare pe Pământ, schimbare care va aduce mai mult echilibru, pace și stabilitate între oameni.

Legile standard ale vieții pe Pământ vor începe să se schimbe. Se vor integra mai multe drepturi ale omului, modificându-se Constituția Statelor Unite. Acest lucru va schimba modul în care ne raportăm unul la celălalt. Va exista mai multă frăție, precum și mai multa grijă pentru semeni. Vom încerca să ne vindecăm karma colectivă din ultimii 2.000 de ani.

În următorii 8-18 ani, în America se vor aduce schimbări majore legilor și Constituției. Noile generații (apărute după 2012) se vor întoarce la natura și la originile noastre spirituale. Totodată, acestea vor reveni la un înțeles clar al binelui și răului, la calm și la stabilitate mentală.

Omenirea se va uni în jurul unei singure religii și se va aduna într-o frăție spirituală, sub același Dumnezeu. În jurul anului 2023 va apărea un lider nou, negativ, din lumea asiatică”, mai susține clarvăzătoarea în volumul menționat mai sus.

Barack Obama, despre femeile – lideri ai lumii

Barack Obama este de părere că majoritatea problemelor cu care se confruntă omenirea în prezent sunt provocate de persoane în vârstă, majoritatea bărbați, care țin cu dinții de putere.

Acum femeilor, vreau doar să știți, nu sunteți perfecte, dar un lucru este indiscutabil: sunteți mai bune decât noi (n.r.: bărbații). Sunt absolut convins că, dacă fiecare țară de pe Pământ ar fi condusă de femei, am vedea o îmbunătățire semnificativă în toată lumea în aproape orice domeniu… nivel de trai și rezultate.

Dacă te uiți la lume și la problemele cu care se confruntă, de obicei, este vorba despre oameni în vârstă, mare parte bărbați, care nu se dau la o parte, a afirmat fostul lider de la Casa Albă în conferința de presă din Singapore, susținută pe 16 decembrie, relatează jurnaliștii de la BBC.

Întrebat dacă ia în calcul o revenire în politică, Barack Obama a mai spus că, personal, crede că e bine ca liderii să facă un pas înapoi atunci când vine vremea.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
E panică mare pe piața imobiliară. Se forțează creșterea prețurilor
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...