Carmen Harra, previziuni despre Ilie Năstase după ce și-ar fi bătut soția „Eu i-am anticipat și…”

Publicat: 10/01/2021 | 09:25

După detaliile incredibile scoase la iveală de CANCAN.RO desre scandalul cu bătaie, Carmen Harra face previziuni sumbre despre viața personală a lui Ilie Năstase.

Ioana Năstase a sunat la 112 în urmă cu două zile spunând că a fost agresată fizic de fost mare tenismen. La sosirea polițiștilor ea nu a mai depus plângere și nici nu a cerut ordinde restricție. Contactată de CANCAN.RO, bruneta nu și-a putut ascunde supărarea față de soțul ei, spunând că Ilie trebuie să-și rezolve urgent problemele.

Fostul sportiv pare că nu știe nimic despre acest subiect ”Nu s-a întâmplat nimic! Ce a declarat ea? Că nu înţeleg. Eu nu ştiu ce a declarat”, a declarat Ilie Năstase pentru Antena Stars.

VEZI ȘI: Motivul pentru care Ilie Năstase și-a lovit soția! ”De dragul lui am lăsat de la mine!”

Carmen Harra a prevăzut ruptura celor doi

Carmen Harra a anticipat că Ioana și Ilie Năstase se vor despărți. Mai mult decât atât, clarvăzătoarea spune despre fostul tenismen ca va rămâne singur într-un final.

”Eu i-am anticipat și nu vreau să se supere pe mine. Eu spun ceea ce cred că se întâmplă. Eu zic că el rămâne singur în final, pentru că a eșuat în nenumărate relații din cauza temperamentului lui. Și la el, inabilitatea asta de a se atașa cu tot sufletul lui se rupe foarte repede și este mereu însigurat, este mult prea independent în relație și ea avut nevoie de afecțiune. Relația a suferit o fricțiunie foarte puternică și depinde de ea dacă poate să ierte, dacă poate să meargă înainte și cât poate să meargă înainte este doar un timp limitat în viitor”, a declarat Carmen Harra la Antena Stars.