Carmen Harra, dezvăluiri șocante despre moartea lui Costin Mărculescu: „Oameni tineri, și-au pierdut complet direcția”

Publicat: 23/06/2020 | 11:18

La aproape două săptămâni de la moartea lui Costin Mărculescu, Carmen Harra face declarații șocante. Celebra prezicătoare vine cu o ipoteză dureroasă în acest sens și mărturisește că tot mai mulți oameni tineri ajung să moară din cauza depresiei și a problemelor. 

Costin Mărculescu a fost găsit mort în propria locuință din Capitală în urmă cu două săptămâni. Potrivit ultimelor informații referitoare la moartea sa, aceasta a survenit în urma unui infarct. Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă, iar specialiștii de la IML au declarat că decesul survenise cu 3-4 zile înainte de a fi găsit.

NU RATA – CARMEN HARRA A PREZIS DESPĂRȚIREA DINTRE RĂZVAN SIMION ȘI LIDIA BUBLE: ”E DOAR UN FOC DE PAIE”

Carmen Harra, dezvăluiri dureroase despre moartea lui Costin Mărculescu

Acum, la două săptămâni de la moartea actorului, Carmen Harra face mărturisiri cumplite despre tragedia care a marcat lumea showbizului. Celebra clarvăzătoare susține că moartea lui Costin Mărculescu a survenit în urma depresiei și a faptului că nu a mai știut cum să-și gestioneze viața.

”Oamenii ajung să moară nu din cauza virusului, ci de inimă, de depresie. Tot mai mulți oameni ajung să fie găsiți morți în casă, cum s-a întâmplat cu băiatul ăsta tânăr, Costin Mărculescu. Și în America sunt mulți găsiți morți așa, oameni tineri pentru că și-au pierdut complet direcția, nu mai știu ce să facă cu viața lor. Oamenii nu mai știu pe ce drum să se ducă. O să vedeți că o să fie tot mai mulți găsiți așa”, a mărturisit Carmen Harra în interviul pentru canalul de Youtube al lui Cristi Brancu.

Mai mult, Carmen Harra este de părere că în anii următori, foarte multe lucruri se vor schimba la nivel global.

CITEȘTE ȘI – COVID-19 A FOST MINCIUNĂ PE LÂNGĂ CE VA URMA! CARMEN HARRA VINE CU SPECIFICĂRI SUMBRE DESPRE EVENIMENTELE DIN VIITOR

”În America, lupta dintre cele două partide, între albi și negri, este atât de crâncenă încât poate să se ajungă și la un război civil. America este țara care a fost mereu în frunte, un lider, așa că lumea s-a dus după America din multe puncte de vedere. Alegerile s-au făcut mai demult și eu anticipam că dacă nu am făcut alegerile corecte și dacă atacăm pământul sfânt, sunt niște plăți carmice care se plătesc acum. Revoltele se vor face simțite în lumea întreagă. Pe fenomenul ăsta general de spaimă, cine ne mai liniștește?! Se dărâmă sisteme de sute de ani. Ceea ce pot să spun absolut, cu convingere, este că Regatul (n.red Marea Britanie) închieie o etapă: Regina Angliei este ultima regină. Papa este ultimul papă. Lucrurile se vor schimba”, a mai afirmat Carmen Harra.