Carmen Harra, despre coronavirus: “Este periculos! Poate colapsa plămânii, inima… ” Cum crede celebra prezicătoare că se va încheia situația

Publicat: 29/02/2020 | 10:32

Carmen Harra nu este deloc străină de haosul pe care coronavirusul l-a creat în toată lumea în ultimele săptămâni. În ciuda ultimelor evenimente, celebra prezicătoare este sigură că, în cele din urmă, situația va avea un final fericit.

Coronavirus este un virus care are simptomatologie similară cu răceala-influența, cele două virusuri se manifestă aproape similar. Diferența este că Coronavirus se manifestă cu febră, tuse și dificultate în respirație, pentru că atacă organele centrale și este foarte periculos, dar și pentru că produce colapsarea organelor vitale. Poate colapsa plămânii, inima, are niște efecte foarte puternice față de răceala propriu zisă, de virusurile cu care noi suntem obișnuiți și pe care știm să le tratăm, gripa etc, le tratăm cu tot felul de medicamente.

Există însă o medicație descoperită în 1883 care tratează malaria și acest medicament este foarte bun în  tratarea Coronavirusului. Se numește Chloroquine. Este medicamentul care a tratat malaria în 1883. Nu știu de ce se creează atâta panică în jurul Coronavirus, pentru că este mai puțin periculos decât gripele de care știm și care produc atâtea nenorociri și pot chiar omori oamenii. S-a produs panică pentru Coronavirus pentru că nu se știe exact tratamentul acestuia. Ce pot să spun este că eu nu văd așa o catastrofă, e doar panică, frică care s-a  infiltrat în oameni.

Oamenii sănătoși pot lua virusul, să devină purtători de virus și să nici nu aibă siptome. Este periculos pentru oamenii mai bătrâni, peste 65 de ani, oamenii peste 70-80 de ani, care au sisteme imunitare mai proaste sau slăbite, sunt cei  care sunt afectați. Eu nu întrevăd o nenorocire mare în acest virus, în timp. Văd că se face foarte mare alertă, dar eu cred că se vor găsi soluții și că situația nu este atât de gravă pe cât este amplificată de media, și chiar dacă este un caz în România, nu văd o nenorocire atât de mare. Ar trebui să ne calmăm puțin și  să folosim acest medicament care există deja de atâta vreme, din 1883, se știe, poate trata Coronavirus foarte bine, și să nu ne fie frică  să ne  protejăm! Știe toată lumea că pentru protecție se poartă și acea mască, în locurile publice, în aeroporturi. Lucrurile se vor calma  probabil în  câteva săptămâni și nu vor lua amploarea despre care se vorbește!”,  a spus Carmen Harra potrivit ciao.ro.

În cursul zilei de vineri, autoritățile au confirmat două noi cazuri de coronavirus în România. Este vorba e un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara. Cele două persoane s-au întors în țară din Italia. Bărbatul are 45 de ani și este din Maramureș, iar femeia are 38 de ani și este din Timiș.