Carmen Harra, despre anul 2021: „Anul 2021 e dominat de cifra eliberării”

Publicat: 02/01/2021 | 09:39

 

Carmen Harra a făcut previziuni pentru anul 2021. După un an în care ne-am luptat cu virusul SARS-CoV2, dar și cu restricțiile impuse de existența acestuia a venit timpul să aflăm ce ne rezervă noul an. 

Întrebarea care stă pe buzele tuturor este dacă va mai fi pandemie anul acesta. Carmen Harra pare să aibă răspunsul și nu doar atât, vedeta știe ce se va întâmpla și dacă ne vom elibera de această încărcătură.

„2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut şi se reflectă în faţa noastră ca ceva care noi trebuie să rezolvăm ceva care ne urmăreşte de o vreme.

Karma este exprimarea emoţiilor şi memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a întâmplat nouă trebuia să ni se întâmple pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra, pentru Antena3.

Carmen Harra: „Anul 2021 e dominat de cifra 5, cifra eliberării”

Celebra prezicătoare se ne dă speranță și spune că anul acesta e dominat de cifra eliberării. Iar populația de asta are nevoie, de a se elibera de tot ce a cărat în 2020.

„Anul 2021 este dominat, dacă ne uităm după conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizează eliberare. Deci noi avem nevoie să ne eliberăm de toate încărcăturile astea karmice pe care le-am cărat în 2020”, a mai spus Carmen Harra.

CITEȘTE ȘI: ” CUM VA FI 2021! PROFEȚIILE FĂCUTE DE MARIA GHIORGHIU