Carmen Harra descifrează misterele Noului An „eliberator”

Publicat: 02/01/2021 | 23:29

Anul 2020 a fost dificil pentru toată lumea. Pandemia de coronavirus a făcut numeroase victime pe întreg mapamondul, iar consecințele zbuciumului din 2020 vor fi resimție și în noul an. Carmen Harra a făcut primele previziuni pentru anul 2021. Iată ce ne așteaptă în următoarele luni.

Celebra clarvăzătoare a mărturisit că noul an va fi unul eliberator, însă vor exista și multe momente dificile care ne vor pune la încercare. În primul rând, în opinia lui Carmen Harra, omenirea trebuie să se mobilizeze pentru a trece cu bine peste pandemia de coronavirus și a reveni la viața normală de dinaintea restricțiilor.

”Nu ne putem permite să cădem într-o depresie generală, viața merge înainte. Omenirea trebuie să învețe ceva din situația prin care trecem. Să învățăm să fim mai buni. Să învățăm cât de vulnerabili suntem și cât de ușor putem să fim afectați de lucrurile care vin peste noi. Că nu suntem pregătiți pentru lucrurile mari care vin peste noi.

Tot ceea ce se întâmplă acum este doar începutul unor înșiruiri de evenimente care toate încearcă să ne trezească. Se va schimba ceva din lucrurile fundamentale care nu mai merg. Anumite legi umane nu vor mai funcționa în următoarea perioadă. Legile umane trebuie schimbate, nu mai sunt valabile”, a spus Carmen Harra.

Potrivit clarvăzătoarei, 2020 a fost un an karmic. Anii karmici cară energiile unor evenimente trecute şi acţiuni din trecut. Nici 2021 nu va fi un an ușor, însă depinde doar de omenire felul în care va alege să răspundă noilor provocări.

”2021 după conceptul pitagorian este anul 5, și lăsăm în urmă anul 4 care a fost un an karmic, aducându-ne o boală karmică . Bolile karmice sunt boli care se repetă. Acum 100 de ani am avut o boală similară, deși diferită din multe puncte de vedere, gripa spaniolă dar bolile carmice sunt repetarea unor evenimente, unor lucruri de multe ori triste și dureroase care revin în viața noastră”, a mai spus Carmen Harra pentru CIAO!

2021, anul ”eliberator”

Carmen Harra afirmă faptul  că pandemia de coronavirus a fost o încercare trimisă de Divinitate pentru a ne trezi la realitate. Celebra prezicătoare ne dă totuși speranțe și susține că anul acesta este unul dominat de cifra eliberării.

De asemenea, omenirea va avea șansa să se reorganizeze pentru eliminarea noului coronavirus, care a făcut ravagii pe întreg mapamondul. Potrivit clarvăzătoarei, specialiștii vor afla proveniența virusului ucigaș și vor găsi soluții. Anul 2021 va fi, de asemenea, anul vindecării. (VEZI ȘI: CARMEN HARRA A PREZIS DESPĂRȚIREA DINTRE RĂZVAN SIMION ȘI LIDIA BUBLE: ”E DOAR UN FOC DE PAIE”)

”2021 fiind sub energia cifrei 5, cifra 5 înseamnă dimensiunea a  cincea, cifra 5 se referă la renaștere, la reînviere, la moarte care aduce reînvierea, în sensul simbolic, revenirea la o altă viață sau revenirea la viață, în sensul bun al cuvântului, deci eu îl calific ca un an eliberator, un an de bine care ne va reechilibra într-o oarecare măsură pentru  că ne va aduce sentimentul că putem să ieșim la lumină din situația în care am fost în 2020. Și asta e tot ce contează!

2021 este un an însă dificil material, consecințele zbuciumului din 2020 le vom simți foarte puternic în 2021. Este un an dramatic pentru că și 2020 a fost un an carmic politic aducând multe aspecte politice la suprafață, lucru pe care omenirea trebuie să le schimbe și 2021 e un an de schimbări, politice, în diferite părți ale lumii, schimbări  economice care se întrevăd între 2021 și  2025 cu multă claritate. Sunt multe de spus la acest capitol. Eu doresc românilor mei un 2021 minunat și bun și împăciuitor și să nu mai trăiască în frică și spaimă pentru că noi, românii, credem în Dumnezeu și credem în tot ce este bine și frumos pe lumea asta”, a mai spus Carmen Harra.

Câți bani cere Carmen Harra pentru o oră în care face previziuni

La 65 de ani, Carmen Harra deține o avere de peste 40 de milioane de dolari – valoarea caselor din Florida, apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor. La această sumă se adaugă alte două milioane de euro cât valorează obiectele din locuința sa.

În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit că atunci când a decis să se mute peste Ocean, în prima lună a reușit să câștige 10.000 de dolari. Pe o ședință în care își oferă serviciile, specialista cere între 400 și 600 de dolari pe oră. (VEZI ȘI: CARMEN HARRA, MĂRTURII CUMPLITE DESPRE EFECTELE IZOLĂRII. CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PSIHICUL UMAN, DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

“Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază. În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră. Aveam biroul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume”, declara Carmen Harra.