Carmen Harra a făcut un anunț îngrijorător. Ce spune celebra clarvăzătoare despre anul 2020: „ cifra 2 și…”

Publicat: 03/08/2020 | 11:16

Anul 2020 a început la fel ca toți anii trecuți, însă în scurt timp a devenit un adevărat coșmar pentru toți oamenii din întreaga lume. Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a făcut un anunț îngrijorător despre anul în curs, scoțând la iveală detalii terifiante. 

Carmen Harra a vorbit despre anul 2020, despre care spune că este unul fatidic. Mai mult, chiar și după terminarea pandemiei, clarvăzătoarea susține că vor mai urma 13 ani de ghinion pentru România.

„2020 este un an care dublează cifra 2 și ca număr este an 4. Este o cifră feminină și cu toții vrem să scăpăm de acest an, care este un an greu și vrem să scăpăm de anul acesta. Anul 2021 este un an cu extrem de mare potențial.

Trebuie să ne dăm seama că viața este atât de frumoasă încât e păcat să stăm supărați. Tot ce avem se duce într-o secundă și tot ce avem rămân doar amintiri” a spus Carmen Harra, într-un live făcut pe Facebook.

Carmen Harra, devastată de pierderea unei prietene

Carmen Harra a povestit că trece prin momente cumplite, după ce una dintre cele mai bune prietene ale sale a murit recent.

Momentul în care o sun, îmi dau seama ca murit Claudia (fostă Trio express). Am făcut cu ea primul disc în limba engleză pe care casa de discuri l-a făcut vreodată în anii 80. Un om frumos, un om minunat, care nu a fost bolnav, dar care a fost răspusă de o boală nenorocită”, a spus Carmen Harra în live-ul de pe Facebook.

La 65 de ani, Carmen Harra deține o avere de peste 40 de milioane de dolari – valoarea caselor din Florida, apartamentelor din New York, mașinilor și bijuteriilor. La această sumă se adaugă alte două milioane de euro cât valorează obiectele din locuința sa. Într-un interviu oferit de curând, vedeta a dezvăluit că în prima lună de când a ajuns peste hotare, clarvăzătoarea a făcut 10.000 de dolari. Pe o ședință în care își oferă serviciile, specialista cere între 400 și 600 de dolari pe oră.