Carmen Grebenișan și Florin Ristei, bănuiți că au o relație secretă! Fotografia care i-a pus pe gânduri pe fani

Publicat: 13/04/2020 | 13:57

După tachinările dintre Carmen Grebenișan și Florin Ristei din cadrul emisiunii Asia Express mulți dintre urmăritori i-au privit ca pe o pereche și au sperat ca aceștia să formeze un cuplu și în realitate. Iar faptul că blondina s-a despărțit de iubitul ei după terminarea filmărilor a alimentat speranțele fanilor.

În prezent, Carmen Grebenișan are o nouă relație și ține ascunsă identitatea celui care a reușit să îi cucerească inima. Așa că o serie de ipoteze a început să circule pe marginea acestui subiect, cea mai vehiculată dintre ele fiind ce în care Florin Ristei este iubitul misterios. Iar o poză recentă a alimentat și mai mult imaginația fanilor. (CITEȘTE ȘI: CARMEN GREBENIȘAN L-A UITAT PE FOSTUL! PRIMELE DECLARAȚII DESPRE NOUL IUBIT! „SUNT ÎN CARANTINĂ ÎN BUCUREȘTI. ACESTA E MOMENTUL CARE NE POATE APROPIA”)

În acest weekend, Carmen Grebenișan a postat o fotografie în care apare sărutându-se cu noul iubit. Pentru că în poză se văd doar umbrele celor doi, fanii au presupus imediat despre cine este vorba. Chiar mai mult,  unii dintre ei a desfășurat o adevărată anchetă, aceștia au observat că blondina are unghiile roșii și că pe Instagramul lui Florin Ristei a apărut o fată cu aceeași manichiură. Alții însă au dezmințit informația spunând că forma și lungimea unghiilor este diferită.

Noul iubit a lui Carmen Grebenișan

Deși Carmen nu dezvăluie identitatea noului iubit a oferit câteva detalii despre el. A spus că acesta este mai tânăr decât ea, că este încă student și că lucrează la farmacie. Cei doi s-au mutat împreună, iar presupusa relație cu Florin Ristei nu are fundament, oricât de mult și-ar dori fanii. (VEZI ȘI: CARMEN GREBENIȘAN, EXCEPȚIA DE LA REGULĂ! CUM A REUȘIT BLONDINA SĂ SE ÎNGRAȘE 6 KILOGRAME, LA ASIA EXPRESS)

„Iubitul meu este ok. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea”, a declarat Carmen.