Carmen Grebenișan l-a uitat pe fostul! Primele declarații despre noul iubit! „Sunt în carantină în București. Acesta e momentul care ne poate apropia”

Publicat: 30/03/2020 | 10:41

Carmen Grebenișan a devenit cunoscută publicului larg  prin participarea la emisiunea „Asia Experss”, unde a făcut echipă cu buna ei prietenă Alina Ceaușan. După ce s-a întors din Asia, blondina a făcut unele schimbări în viața personală. A trecut printr-o despărțire și se află la începutul unei noi relații.

Carmen Grebenișan, concurenta de la Asia Express,  a anunțat recent că s-a despărțit de iubit.  Deși a renunțat la o relație de lungă durată, nu a stat prea mult timp singură, iar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un tânăr, care pare că o face fericită. (CITEȘTE ȘI: FLORIN RISTEI ȘI CARMEN GREBENIȘAN AU DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ. AU FĂCUT SAU NU AMOR, LA ASIA EXPRESS? „NU AVEM CUM SĂ NEGĂM CE S-A ÎNTÂMPLAT”)

Recent, frumoasa blondă a vorbit despre noua relație în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde a intrat în direct prin Skype. Se pare că s-a mișcat destul de repede, nu a suferit mult după fostul și acum este într-o altă relație. (VEZI ȘI: ALINA CEUȘAN ȘI CARMEN GREBENIȘAN, CÂȘTIGĂTOARELE ASIA EXPRESS!? CE-AU DEZVĂLUIT BLONDELE)

„Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a declarat Carmen Grebenișan la Neatza cu Răzvan și Dani.

Carmen a dezvăluit că noul ei iubit este mai mic decât ea și că este farmacist. Partenerul concurentei de la Asia Express urmează să termine facultatea și în plină pandemie de coronavirus merge la serviciu.