Carmen Grebenișan, în război cu fanii! Oamenii judecă înfățișarea iubitului ei și spun că nu se potrivesc deloc. Cât de acid le-a răspuns influencerița

Publicat: 28/06/2020 | 16:45

Carmen Grebenișan s-a afișat fericită lângă noul ei iubit pe rețelele de socializare, însă acest lucru nu este apreciat de comunitatea ei virtuală. Oamenii îi judecă gusturile la bărbați și îl blamează drastic pe noul partener.

Carmen Grebenișan, fosta concurentă de la Asia Express trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni bune. Tânăra blondină iubește cu patos și acest lucru se vede cu ochiul liber. Însă cum nimic nu poate fi perfect, fanii „și-au băgat coada” și i-au „deranjat” fericirea.

CITEȘTE ȘI: Cele mai importante lecții pe care le-a învățat Mick Schumacher de la tatăl lui. Declarații emoționante despre legendarul pilot de Formula 1

„Nu vă stă bine împreună și e prea bătrân”, a scris femeia. „Da, stau cu el pentru pensie”, i-a răspuns, scurt, Carmen Grebenișan, care a scris, ca descriere a unei serii de fotografii: „Pur și simplu nu mă pot sătura”.

„Nu este pentru tine. Meriți un băiat pe măsura ta. Parcă este din alt film pe lângă tine. O părere…”, a mai scris și o altă persoană care îi urmărește postările lui Carmen Grebenișan. „O părere de 2 lei și zece bani”, a răspuns ea.

CITEȘTE ȘI: Alina Pușcaș a fost pusă la zid de către urmăritorii din mediul online! Vedeta a primit reacții extrem de dure după ce a dezvăluit dieta drastică pe care o urmează

În discuție a intervenit și Alina Ceușan, în apărarea prietenei ei și fostei ei coechipiere de la „Asia Express – Drumul Comorilor”. „Da cine te-o întrebat? Cine ți-o cerut ție părerea în legătură cu… Orice?”, a scris ea.

Carmen Grebenișan și-a asumat relația cu Alex Militaru, farmacistul cu care a început o poveste de dragoste după ce s-a întors de la Asia Express.

CITEȘTE ȘI: Episod neplăcut pentru Oana Roman, după ce s-a întors de la cumpărături: “Mi s-a făcut rău”. Ce a găsit într-o pungă cu carne