Carmen Grebenișan, excepția de la regulă! Cum a reușit blondina să se îngrașe 6 kilograme, la Asia Express

Publicat: 19/02/2020 | 22:04

Carmen Grebenișan și Alina Ceaușan au participat împreună în sezonul trei din Asia Express. Cel două au făcut față provocărilor din cadrul conscursului și s-au descurcat mai bine decât credeau.

Toată lumea știe că show-ul Asia Express este o experiență destul de dură pentru participanți. Aceștia sunt nevoiți să doarmă în locuri inimaginabile și trebuie să își facă rost singuri de mâncare, fără bani. Provocarea nu este ușoară și toți concurenții, de-a lungul timpului s-au plâns de lipsa hranei și s-au întors acasă cu câteva kilograme în minus.

Carmen Grebenișan pare să fie singura care nu a simțit aceste greutăți. La întoarcerea din Asia Express, blondina cântărea cu șase kilograme mai mult ca la plecare. Se pare că ea și Alina Ceaușan au înțeles cum funcționează lucrurile și au abuzat de ospitalitatea localnicilor. Fetele au oprit maşină, după maşină, au găsit cazare, ba chiar au învăţat să ceară cât mai mult, pentru a le fi bine chiar şi a doua zi.

 „Partea bună a fost că am avut foarte multă mâncare la dispoziție. Eu n-am suferit de foame. Toată lumea se îndura de noi, pentru că am învățat să cerem. M-am îngrășat vreo șase kilograme. Aveam fața rotundă. Toată lumea îmi dădea dulciuri, de mâncare, și eu, neștiind ce îmi aduce a doua zi – că habar n-ai dacă a doua zi ai de mâncare – mâncam tot ce prindeam”, a declarat Carmen Grebenișan conform spynews.ro

Carmen s-a îngrășat pentru că a mâncat tot ce a prins, din teama că nu o să mai găsească mâncare în zilele următoare. „Era un prag personal pe care trebuia să îl depășim, că poate altora le era mai ușor să ceară. La un moment dat ne-am obișnuit și am întrebat dacă ne pot da și mic dejun și cină, și la pachet. Mie îmi era rușine de nu mai puteam! Și am zic că decât să rămânem fără mâncare, mai bine o facem”, a mai spus concurenta.