Carmen de la Sălciua, speriată de coronavirus! Ce decizie radicală a luat cântăreața, în plină epidemie

Publicat: 25/02/2020 | 13:51

Epidemia globală de coronavirus a generat isterie peste tot în lume! Și, pentru că ultima țară afectată este Italia, românii se tem de ce este mai rău. Nu doar oamenii de rând au intrat în panică, ci și artiștii care aveau de onorat diverse evenimente, în zonele de risc.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, dar și din străinătate, căci cântăreața are evenimente cu zecile în diverse țări precum: Franța, Germania, Italia, Spania. Pentru că s-a generat panică totală cu epidemia de coronavirus, Carmen de la Sălciua a fost nevoită să ia o decizie de ultimă oră în ceea ce privește evenimentele pe care le avea de onorat în Italia.

Din cauza faptului că multe dintre evenimentele artistei erau programate în zonele de risc din Italia, aceasta le-a amânat și a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, în care își anunță fanii cu privire la acest lucru.

„Dragii mei, din cauza problemelor actuale și a situației de alertă prin care trece Italia, evenimentele din acest weekend pe care trebuia sa le onorăm…au fost anulate!
Multă sănătate celor care trec prin această situație și să dea Bunul Dumnezeu să ne revedem cu bine, atunci când lucrurile vor reveni pe făgașul normal!” a scris Carmen de la Sălciua, pe rețeaua de socializare, acolo unde a și postat o fotografie cu ea.