Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, împreună de Crăciun: ”A fost muncă de lămurire”

Publicat: 15/12/2020 | 11:20

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp își vor petrece Crăciunul împreună. Fanii au rămas mască atunci când au aflat, mai ales că în continuare speră la o împăcare între cei doi artiști.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp nu au dat o altă șansă poveștii lor de dragoste ci… vor colabora în plan profesional. După mai multe discuții și negocieri, cei doi au acceptat să cânte împreună la un eveniment. Petrecerea va avea loc chiar în prima zi de Crăciun, în Londra, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură să-i vadă împreună pe aceeași scenă.

”Nu doar că vor face atmosferă cu melodiile pe care le au, ci vor cânta și împreună. A fost multă muncă de lămurire, Culiță a fost mai sceptic, dar Carmen de la Sălciua a acceptat imediat să petreacă Crăciunul cu el, pe scenă. Vor locui la același hotel, în camere separate, cel puțin teoretic, dar apropiate”, a declarat unul dintre organizatorii evenimentului din Londra pentru wowbiz.ro.

După ce s-a dus zvonul în legătură cu evenimentul din Londra, Carmen de la Sălciua a ținut să precizeze că nu este nimic anormal faptul că va fi pe aceeași scenă cu fostul ei soț. Artista a spus că, în continuare, cei doi colaborează în plan profesional și nu va fi ultima oară când vor cânta împreună.

”Viața profesională  e viața profesională și cu siguranță au existat și vor mai exista conjuncturi de genul acesta”, a spus Carmen de la Sălciua.

De ce s-au despărțit cei doi

S-au căsătorit, iar apoi au divorțat cu scandal. Motivul rupturii dintre cei doi ar fi fost faptul că artistul a călcat strâmb. După ce nimeni nu le mai dădea nicio șansă, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au făcut, în toamna anului trecut, marele anunț al împăcării.

Câteva luni bune, relația celor doi a fost numai lapte și miere. Se afișau din nou împreună și păreau mai fericiți ca niciodată. Numai că… s-a rupt din nou lanțul de iubire și au ajuns să se despartă definitiv.