Carmen de la Sălciua s-a tuns și și-a făcut breton lung! Cât de bine seamănă artista acum cu Oana Zăvoranu

Publicat: 20/02/2020 | 12:48

La câteva zile bune după ce a pus din nou punct relației cu artistul Culiță Sterp, Carmen de la Sălciua s-a tuns și și-a făcut breton lung! Schimbarea o prinde foarte bine pe cântăreață și foarte mulți oameni au observat cât de mult seamănă acum cu Oana Zăvoranu.

Citește și: Oana Zăvoranu și Mircea Badea, poveste de dragoste și replici acide: “Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat?”

Carmen de la Sălciua s-a tuns mai mult și și-a făcut breton lung

Ieri, Carmen de la Sălciua și-a onorat programarea pe care a avut-o la un salon de fițe, unde s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru un look fresh! Mândră de coafura sa, vedeta și-a făcut un selfie și l-a publicat pe rețelele de socializare. După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, după ce s-a tuns mai scurt și și-a făcut breton, artista seamănă cu Oana Zăvoranu.

“Ultima achiziție… un breton de toată frumusețea… construit de niște mâini de aur. Mulțumesc”, a scris Carmen de la Sălciua pe contul ei oficial de Instagram.

Asemănarea cu actrița din serialul “Sacrificiul”, dar și cu protagonista din filmul “Zuleyha” a fost punctată și de internauți în mesajele publice pe care i le-au transmis.

“Semeni cu Oana Zăvoranu”, “Ești superbă mereu, iar schimbarea asta te prinde foarte bine”, “Semeni cu Zuleyha din filmul turcesc…!” sunt trei dintre comentariile pe care le-au lăsat fanii la postarea ei.

Citește și: Carmen de la Sălciua, sexy rău după despărțirea de Culiță Sterp. A pozat în costum de baie și a lăsat la vedere un detaliu super hot

Tot ieri, îndrăgita cântăreață s-a mândrit cu kilogramele de care a scăpat, însă, a fost surprinsă neplăcut când a primit câteva critici, pe care le puteți vedea în imaginea de mai jos.

Carmen de la Sălciua a fost criticată după ce a dezvăluit că a topit câteva kilograme © Instagram
Carmen de la Sălciua a fost criticată după ce a dezvăluit că a topit câteva kilograme © Instagram

Citește și: Mesajul controversat transmis de Carmen de la Sălciua, după ce s-a despărțit definitiv de Culiță Sterp. Cântăreața, atac dur la adresa fostului soț