Carmen de la Sălciua reacționează, după ce a aflat de donațiile colosale făcute de Gigi Becali: „Un om simplu cu…”

Publicat: 20/03/2020 | 09:14

Faptele bune făcute de Gigi Becali nu le-au fost indiferente vedetelor noastre, care îl apreciază din plin pe latifundiarul din Pipera. După ce a aflat de donațiile colosale făcute de finanțatorul FCSB, Carmen de la Sălciua nu a ezitat să-l laude pe acesta pentru bunătatea și implicarea de care dă dovadă. 

Cancan.ro v-a prezentat, în exclusivitate, faptul că Gigi Becali a făcut donații colosale pentru Spitalul Matei Balș și a sărit imediat în ajutorul medicilor din România, care se luptă să salveze toate persoanele testate pozitiv cu coronavirus.

Pe contul ei de Instagram, Carmen de la Sălciua s-a arătat de-a dreptul impresionată de gestul latifundiarului din Pipera, iar atunci când o fană a întrebat-o ce părere are de gestul lui Becali, artista a reacționat.

„Ce părere ai de faptele domnului Gigi Becali?” a fost întrebarea pe care a primit-o Carmen de la Sălciua, pe rețeaua de socializare.

„Un erou! Un om simplu cu un suflet imens. Să-i ajute Dumnezeu acestui om, că a făcut atâția oameni fericiți. Jos pălăria!” a răspuns Carmen de la Sălciua.

Gigi Becali a donat camere video, mobilier, produse de curățenie…

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a luat legătura, săptămâna trecută, cu Gigi Becali, iar conducerea i-a solicitat multimilionarului ajutorul. Aflată în criză de echipamente, unitatea medicală a apelat la patronul FCSB-ului și i-a solicitat o donație, una considerabilă. Fără să stea pe gânduri, omul de afaceri și-a mobilizat persoanele de încredere de la palat, care au plecat, de urgență, cu Ionuț Luțu în frunte, la cumpărături. (VEZI ȘI: Cum a încercat Gigi Becali să îi înduplece pe judecători)

”Cei de la «Matei Balș» mi-au trimis o listă lungă fiindcă nu aveau nimic în spital! Am primit de la ei o cerere, prin care mi s-a solicitat ajutorul. Au spus că au nevoie de scaune, mese, mobilier, camere video, produse de curățenie, mop-uri, televizoare, mai multe lucruri, pentru criza asta cu coronavirusul. Normal că i-am ajutat. S-au dus băieții și au cumpărat tot ce mi-au cerut în primă fază. Iar astăzi (n.r. luni) am primit o altă listă de la ei, iar băieții au plecat deja să achiziționeze tot ce au nevoie. Cum să nu-i ajut?! Doamne-ferește!”, a declarat pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Gigi Becali.