Carmen de la Sălciua, prima reacție după ce s-a spus că iubita lui Culiță Sterp este însărcinată: „Relaxiile toxice nu durează”

Publicat: 26/12/2020 | 19:32

După ce în spațiul public au apărut informații potrivit cărora iubita lui Culiță Sterp este însărcinată, toată lumea s-a întrebat ce reacție a avut Carmen de la Sălciua. Ei bine, artista a dat curs unei serii de întrebări pe contul ei de Instagram și fanii au putut să își satisfacă toate curiozitățile.

Carmen de la Sălciua le-a dat fanilor săi prilejul de a-i pune câteva întrebări. O internaută i-a spus acesteia că trecutul îi bate la ușă și a întrebat-o pe artistă ce o sfătuiește să facă.

Fără rețineri și făcând aluzie la căsnicia eșuată cu Culiță Sterp, artista i-a spus acesteia că ciorba reîncălzită nu mai are același gust și nici relațiile toxice nu aduc niciun beneficiu.

„Trecutul îmi bate mereu la ușă, ce ar trebui să fac?” a întrebat-o internauta, pe Carmen de la Sălciua.

„Să închizi ușa! Ciorbele reîncălzite și relațiile toxice nu durează. E doar un chin al ambilor parteneri” a fost răspunul pe care i l-a oferit Carmen de la Sălciua, internautei curioase.

Iubita lui Culiță Sterp este însărcinată

O sursă din anturajul celor doi a declarat pentru wowbiz.ro că artistul Culiță Sterp urmează să plece la Survivor, așa că este tare agitat din cauza faptului că va lipsi de lângă Daniela, pentru o perioadă. Mai mult, sursa a confirmat sarcina iubitei artistului.

”E mare secret că Daniela este însărcinată. Nu știu încă ce sex va avea copilul, dar este însărcinată în patru luni, iar amândoi sunt emoționați.

Acum, Culiță Sterp este foarte agitat, mai ales că va trebui să plece câteva luni de lângă Daniela pentru Survivor, dar ea îl susține și i-a spus că are cine să o îngrijească cât timp el va lipsi. Oricum, până se va naște bebelușul, Culiță Sterp se va întoarce din străinătate, de la Survivor”, au declarat surse din anturajul artistului.