Carmen de la Sălciua, pregătită să devină mămică! A ales, deja, numele copilului. “Îmi place!”

Publicat: 03/04/2020 | 08:44

Carmen de la Sălciua este o artistă apreciată care, până în urmă cu o lună și jumătate, era nelipsită de la petreceri, unde susținea reprezentații unice. Pandemia de COVID-19 a izolat-o, însă, în casă, la fel ca și pe ceilalți români. Până când va putea reveni pe scenă, cântăreața de muzică de petrecere are timp sufiecient să se gândească la viitor.

VEZI AICI: CULIȚĂ STERP DEZVĂLUIE MOTIVUL DESPĂRȚIRII DE CARMEN DE LA SĂLCIUA: „MEREU APĂREAU…” 

Ca orice femeie, Carmen de la Sălciua își dorește să devină mamă. Nu a stabilit și când, dar vrea, din tot sufletul, o fetiță, căreia, deja, i-a ales și numele.

Eu trăiesc cu ideea că voi face o fetiță atunci când va fi timpul! Dar la cât îmi place numele ăsta… cred că și dacă e băiat tot Sofia îi pun nume”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

NU RATA: DE LA „DIVA PUFOASĂ” A AJUNS DE NERECUNOSCUT! TRANSFORMAREA INCREDIBILĂ A LUI CARMEN DE LA SĂLCIUA, DIN ULTIMII ANI

Motivul pentru care este supranumită ”Regina youtube-ului” din România

Carmen de la Sălciua este, de departe, revelația muzicii de petrecere. Spre exemplu, piesa pe care a lansat-o în vara lui 2018, intitulată “De ce trăim o iubire interzisă?”, s-a bucurat de un succes nebun! La momentul respectiv, melodia a fost pe locul doi în topul celor mai populare clipuri din România și a adunat un milion de vizualizări pe YouTube, în doar trei zile de la lansare.

VEZI AICI: CARMEN DE LA SĂLCIUA VORBEȘTE DESPRE DIVORȚUL DE CULIȚĂ STERP: „PRIMUL IMPULS E SĂ ȘTERGI TOTUL… SĂ UIȚI TOTUL”

Ca, de altfel, mai toate piesele pe care le-a interpretat fosta parteneră a lui Culiță Sterp. Pentru că nu degeaba Carmen de la Sălciua este supranumită ”Regina youtube-ului” din România.